Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Κέντρο Εκπαίδευσης, Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας Επιμελητηρίου Πιερίας – Προκαταρκτική Συνάντηση για την Επιλογή Θεμάτων των Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων, 18 Οκτ. 2018

Κέντρο Εκπαίδευσης, Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας Επιμελητηρίου Πιερίας

ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΘΕΜΑΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

Μετά την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ημερίδα με θέμα: «Καινοτομία: Ο Δρόμος προς τη Βελτίωση», την πρώτη από μια σειρά δράσεων του Κέντρου Εκπαίδευσης, Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας, την περασμένη Δευτέρα, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου στο Επιμελητήριο Πιερίας, συνάντηση του προέδρου του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου, του κ. Ιγνάτιου Μεϊμάρη, των προσκεκλημένων ομιλητών – επιχειρηματιών από τις Η.Π.Α., καθώς και επιχειρηματιών και φοιτητών οι οποίοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον να συμμετέχουν σε εκπαιδευτικά σεμινάρια τα οποία θα πραγματοποιηθούν στο εγγύς μέλλον.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου αφού ευχαρίστησε και καλωσόρισε τους συμμετέχοντες είπε ότι: «Γνωρίζουμε ότι το Κέντρο Εκπαίδευσης, Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας είναι ένα δύσκολο εγχείρημα, αλλά πιστεύουμε ότι θα συνεισφέρει τα μέγιστα στην ανάπτυξη και πρόοδο του τόπου μας. Το Επιμελητήριο Πιερίας σε συνεργασία με το Διαβαλκανικό Ινστιτούτο, με διεθνείς και με τοπικές συνεργασίες σε ότι αφορά την εκπαίδευση και με την στήριξη επιχειρηματιών του τόπου μας, οι οποίοι μετά από την απαραίτητη εκπαίδευση θα επανδρώσουν το Κέντρο και θα είναι έτοιμοι να υποδεχτούν και να αξιολογήσουν καινοτόμες ιδέες, θα ξεκινήσει εκπαιδευτικά σεμινάρια με θέματα καινοτομίας και επιχειρηματικότητας με εισηγητές από τις Η.Π.Α. που θα έρθουν ειδικά γι’ αυτό.»

Οι παρευρισκόμενοι μετά την πρώτη αξιολόγηση ανά σειρά προτίμησης των προτεινόμενων θεμάτων, χωρίστηκαν σε ομάδες όπου συζήτησαν πάνω σε αυτά, ώστε οι εισηγητές να σχεδιάσουν με τον καλύτερο τρόπο τα σεμινάρια που θα ακολουθήσουν, για τα οποία θα βγει ανακοίνωση για το χρόνο πραγματοποίησης τους από το Επιμελητήριο Πιερίας.

Προηγούμενο Πραγματοποίηση Ενημερωτικής Εκδήλωσης Δράσεων: «Ψηφιακό Βήμα», «Ψηφιακό Άλμα» και «Επιχειρούμε Έξω», 17 Οκτ. 2018

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας