Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Κοινή Εκδήλωση Επιμελητηρίου Πιερίας – ΣΕΒΕ με θέμα: «Παράγω και Εξάγω: το οικονομικό μοντέλο ανάπτυξης του Νομού Πιερίας», με την παρουσία του Γ.Γ. Βιομηχανίας κ. Γ. Στεργίου, την Τετάρτη 30 Απρ. 2014

Με την παρουσία του Γενικού Γραμματέα Βιομηχανίας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Γιώργου Στεργίου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση με θέμα «Παράγω και Εξάγω: το οικονομικό μοντέλο ανάπτυξης του Νομού Πιερίας», την Τετάρτη 30 Απριλίου, στις 6 το απόγευμα, στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Πιερίας (28ης Οκτωβρίου 9, 1ος όροφος).

Την εκδήλωση διοργανώνουν από κοινού το Επιμελητήριο Πιερίας και ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος με στόχο την ανάδειξη των πλεονεκτημάτων του συνδυαστικού μοντέλου «παράγω και εξάγω» στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων και κατΆ επέκταση της ελληνικής οικονομίας. Ομιλητές της εκδήλωσης (κατά σειρά) είναι ο κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, Πρόεδρος ΕΒΕ Πιερίας, ο κ. Γιώργος Στεργίου, Γ.Γ. Βιομηχανίας, ο κ. Δημήτριος Λακασάς, Προέδρος ΣΕΒΕ. Συντονιστής της εκδήλωσης είναι ο κ. Θωμάς Βασσάρας, μέλος ΔΣ ΣΕΒΕ.  Σημειώνεται ότι η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη. 

Κοινή συνεδρίαση Διοικητικών Συμβουλίων

Πριν την έναρξη της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί κοινή συνεδρίαση των διοικητικών συμβουλίων του Επιμελητηρίου Πιερίας και του ΣΕΒΕ με την παρουσία του κ. Στεργίου. Τα μέλη των δύο διοικητικών συμβουλίων θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν ενώπιον του Γενικού Γραμματέα καίρια ζητήματα που αφορούν τη στήριξη του επιχειρείν.

Προηγούμενο Αίτημα ολοκλήρωσης υποδομών και άμεσης σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου για όλη την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας