Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Λαμπερή η δεξίωση κοπής της βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου Πιερίας

Σε μια λαμπερή και όμορφη εκδήλωση το Επιμελητήριο Πιερίας πραγματοποίησε το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 την ετήσια δεξίωση με την ευκαιρία του νέου έτους και την κοπή της βασιλόπιτας την οποία ευλόγησε ο Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος κ.κ. Γεώργιος.
Στην κατάμεστη αίθουσα παρουσία πλήθους επιχειρηματιών-μελών του Επιμελητηρίου Πιερίας, εκπροσώπων φορέων, του πολιτικού κόσμου και της τοπικής αυτοδιοίκησης, την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους μια καλή χρονιά γεμάτη υγεία, πρόοδο και αισιοδοξία. 
 
Και συνεχίζοντας ανέφερε ότι από τις πρώτες ημέρες του 2020 το μέλλον διαφαίνεται ενθαρρυντικό και εύχομαι να ξεκινήσει μια νέα ελπιδοφόρα δεκαετία για την επιχειρηματικότητα και να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα και τα λάθη του παρελθόντος ώστε με δουλειά και προσοχή του χρόνου όλοι μαζί εδώ πάλι να γιορτάσουμε ακόμα καλύτερα.
 
Ο κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου παρουσίασε και τίμησε το νέο και νεότερο μέλος του Επιμελητηρίου Πιερίας τον 23 ετών Γιώργο Πλιάκο που αποφάσισε να μείνει στην Κατερίνη και να ασχοληθεί με τον κλάδο των εθνικών μεταφορών, στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας για όλους τους νέους ανθρώπους που θέλουν να ασχοληθούν με την επιχειρηματικότητα.
 
Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Γεώργιος Γεωργαντάς, συνεχάρη το κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου για την επιβράβευση του νέου μέλλους δηλώνοντας ότι οι νέοι είναι η ελπίδα μας και αυτό πρέπει όλοι να επιδιώκουμε.
 
Συνεχίζοντας ο κ. Γεωργαντάς τόνισε ότι η απλούστευση των διαδικασιών, η απλοποίηση και ψηφιοποίηση συμπεριλαμβάνονται σε όλα τα νομοσχέδια της κυβέρνησης γιατί μόνο με υγιείς επιχειρήσεις, στήριξη της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και καινοτομίας μπορεί να ανοίξει ο δρόμος της ανάπτυξης. Κλείνοντας ανέφερε ότι σε όλη αυτή την προσπάθεια ζητάμε τη συνεργασία και τη συμβολή των επιμελητηρίων.
 
Την εκδήλωση χαιρέτισαν και έδωσαν τις ευχές τους οι βουλευτές κ. Ξενοφών Μπαραλιάκος, η κα. Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου, ο κ. Σάββας Χιονίδης και η κα. Μπ. Σκούφα,  η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα. Σοφία Μαυρίδου, οι Δήμαρχοι Δίου-Ολύμπου κ. Ε. Γερολιόλιος και Πύδνας-Κολινδρού κ. Α. Μανώλας.
 
Από την επιμελητηριακή κοινότητα έδωσαν το παρών στην εκδήλωση, οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων Πέλλας κ. Ιορδάνης Τσώτσος, του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Μιχάλης Ζορπίδης, ο Β΄ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας κ. Αναστάσιος Γιάγκογλου, ο Γ. Γραμματέας του Ε.Ε.Θ. κ. Κλεόβουλος Θεοτόκης, η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας κα Αθηνά Πλιάτσικα – Τσιπουρίδου, ο πρ. πρόεδρος Επιμελητηρίου Ημαθίας κ. Νίκος Ουσουλτζόγλου, ο κ. Ελευθέριος Αλεξανδρίδης αντιπρόεδρος Σ.Ο.Ε.Β.Ε., ο Γ. Δ/ντης ΚΕΠΑ κ. Σπύρος Σκοτίδας.
 
Την εκδήλωση τίμησαν αξιωματικοί των ενόπλων δυνάμεων, των σωμάτων ασφαλείας, λιμενικού, πυροσβεστικής, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, διευθυντές ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, πρόεδροι οργανισμών, φορέων, ομοσπονδιών, σωματείων και συλλόγων, μέλη και πρώην μέλη Δ.Σ. Επιμελητηρίου Πιερίας και πλήθος επιχειρηματιών.
 
Μετά το πέρας των χαιρετισμών η βραδιά συνεχίστηκε με ένα όμορφο μουσικό πρόγραμμα πολύ κέφι και πολλές ευχές μεταξύ των παρευρισκομένων για μια καλύτερη χρονιά.
 
Ο τυχερός της βραδιάς που κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας είναι ο επιχειρηματίας ο κ. Κωνσταντίνος Παπατριανταφύλλου, στον οποίο ο πρόεδρος κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου έδωσε ένα όμορφο ζευγάρι μανικετόκουμπα με το σήμα του Επιμελητηρίου Πιερίας και του ευχήθηκε υγεία και καλά κέρδη.
 
Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν επιχειρηματίες – μέλη του Επιμελητηρίου Πιερίας.
<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/VBjqivN7Mq0″ frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>
Προηγούμενο Διεθνής Έκθεση Παιχνιδιών «Istanbul Toy Fair», 19-22 Μαρ. 2020 , Κωνσταντιούπολη, Τουρκία

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας