Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Μήνυμα Προέδρου Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλία Χατζηχριστοδούλου για τις επικείμενες Πανελλήνιες Εξετάσεις

Με την ευκαιρία της έναρξης των πανελληνίων εξετάσεων θέλω να ευχηθώ ολόψυχα σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας που διεκδικούν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση Καλή Δύναμη και Καλή Επιτυχία.

Οι πανελλήνιες εξετάσεις αποτελούν μια πρόκληση και μια σκληρή και κρίσιμη δοκιμασία, που είναι το αποκορύφωμα του προσωπικού αγώνα κάθε υποψήφιου. ΣΆ αυτή τη δοκιμασία οι μαθήτριες και οι μαθητές πρέπει να οπλιστούν με αυτοπεποίθηση, νηφαλιότητα και ψυχραιμία και απερίσπαστοι να επικεντρωθούν στο στόχο τους.

Η διάκριση στις πανελλήνιες εξετάσεις ανοίγει το δρόμο για την κατάκτηση της γνώσης και τη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος, προσωπικού και συλλογικού. Ωστόσο, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα και την τελική έκβαση αυτής της προσπάθειας, πιστεύω ακράδαντα και το επαναλαμβάνω σε κάθε ευκαιρία πως οι σημερινοί νέοι είναι η καλύτερη «μαγιά» και το μεγαλύτερο κεφάλαιο του τόπου μας, δίνοντας το δικό τους επίπονο αγώνα παρά τις δυσκολίες και τα μηνύματα της εποχής.

Θέλω επίσης να ευχηθώ καλή δύναμη στις οικογένειες των υποψηφίων και τους εκπαιδευτικούς ώστε να συμβάλουν με τη στήριξή τους στην εμψύχωση των μαθητών στη δύσκολη αυτή δοκιμασία τους.

 

Με εκτίμηση 

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Πιερίας

Προηγούμενο 1ο Φεστιβάλ Τουρισμού Θεσσαλονίκης, 16-19 Μαι. 2013

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας