Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου και φορέων στην πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Πιερίας για ανθρωπιστική βοήθεια προς τους πυρόπληκτους

ΟΝΝΕΔ Πιερίας και Λιμεναρχείο παρέδωσαν σημαντική ποσότητα τροφίμων, φαρμακευτικού υλικού και ειδών πρώτης ανάκης

Μεγάλη είναι η ανταπόκριση των συμπολιτών μας στο κάλεσμα του Επιμελητηρίου Πιερίας για συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Το πρωί της Πέμπτης 12 Αυγούστου, εκπρόσωποι της ΟΝΝΕΔ Πιερίας παρέδωσαν μια σημαντική ποσότητα τροφίμων, ζωοτροφών, ειδών πρώτης ανάγκης και φαρμακευτικών ειδών στο Επιμελητήριο Πιερίας.

Το ανθρωπιστικό υλικό παρέδωσαν στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλία Χατζηχριστοδούλου, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της ΟΝΝΕΔ και πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πιερίας Ευθύμιος Τσίρκος και το μέλος της ΟΝΝΕΔ Πιερίας Βαγγέλης Σουσουρογιάννης.

“Η ΟΝΝΕΔ Πιερίας όπως και άλλες οργανώσεις της ΟΝΝΕΔ σε όλη την Ελλάδα έχουν συνδράμει από την πρώτη στιγμή στις πυρόπληκτες περιοχές της Ελλάδος με τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και ζωοτροφές για τα ζώα που διασώθηκαν. Από το υστέρημα του ο καθένας κλήθηκε να βοηθήσει σε αυτή την πρωτοβουλία της ΟΝΝΕΔ που εντάσσεται στην ευρύτερη πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Πιερίας. Η συμμετοχή ήταν πολύ σημαντική καθώς τα παιδιά ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό σε αυτό το κάλεσμα και σε δύο ώρες συγκεντρώσαμε πάνω από 300 συσκευασίες ειδών πρώτης ανάγκης. Ευχαριστούμε το Επιμελητήριο Πιερίας που μας έδωσε τη δυνατότητα να συμμετέχουμε σε μία μεγαλύτερη και οργανωμένη δράση ενός θεσμικού φορέα” ανέφερε ο Ευθύμης Τσίρκος.

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΟΝΝΕΔ Πιερίας για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα του Επιμελητηρίου Πιερίας. Είναι πολύ συγκινητικό να βλέπεις τη νεολαία μας να έχει μέσα στην ψυχή της το φιλότιμο και την αγωνία για τον συνάνθρωπο. Αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον της χώρας μας. Εύχομαι να είναι πάντα δίπλα στο συνάνθρωπό κάθε φορά χρειάζεται την ανάγκη τους”.

Προσφορά αλληλεγγύης και από το Λιμεναρχείο Σκάλας Κατερίνης

Την Παρασκευή 13 Αυγούστου ο Λιμενάρχης Σκάλας Κατερίνης, Υποπλοίαρχος Γιάννης Χαριτάκης συν

“Ως λιμενική αρχή κινητοποιηθήκαμε άμεσα προκειμένου να συγκεντρώσουμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για να συνδράμουμε κι εμείς από την πλευρά μας. Είμαστε πάντα δίπλα στον συνάνθρωπο και θα πρέπει να πούμε ότι η συμβολή των λιμενικών δυνάμεων ήταν καθοριστική στις εκκενώσεις των πυρόπληκτων περιοχών μεταφέροντας σε ασφαλή σημεία τους κατοίκους που είχαν συγκεντρωθεί στις παραλίες” ανέφερε από την πλευρά του ο λιμενάρχης κ. Χαριτάκης. 

“Είναι πραγματικά συγκινητική η ανταπόκριση σας και η συνολική συνεισφορά σας προκειμένου οι άνθρωποι αυτοί, που είδαν τις περιουσίες τους να χάνονται από τη μια στιγμή στην άλλη, να μην διατρέξουν κίνδυνο. Ευχαριστούμε που συνδράματε κι εσείς στην πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου” ανέφερε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου.

Προηγούμενο Παράδοση ειδών πρώτης ανάγκης για την ανακούφιση των πυρόπληκτων συμπολιτών της χώρας μας από εκπροσώπους της ΟΝΝΕΔ Πιερίας

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας