Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Με τη συνδιοργάνωση και του Επιμελητηρίου Πιερίας οι «Γωνιές των Χριστουγέννων» στην Κατερίνη

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου: «Οι Γωνιές των Χριστουγέννων φώτισαν και ένωσαν όλη την πόλη στέλνοντας μήνυμα ελπίδας και χαράς»

Δυναμική εκκίνηση για τις Γωνιές των Χριστουγέννων από τις πρώτες κιόλας ημέρες με εντυπωσιακή προσέλευση κόσμου. Στις φετινές γιορτινές εκδηλώσεις δημιουργήθηκαν γωνιές Χριστουγέννων, γωνιές χαράς, γωνιές παιχνιδιού, γωνιές εκδηλώσεων ενώνοντας δρόμους, πλατείες, γειτονιές της πόλης μας. Μια γιορτή όλη η πόλη έως τις 4 Ιανουαρίου 2020.

Οι Γωνιές των Χριστουγέννων περιλαμβάνουν παιχνίδια, εργαστήριο σοκολάτας, παγοδρόμιο, λούνα παρκ, μουσική, χορό, τραγούδι, θέατρο, κινούμενα σχέδια, εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης, ψυχαγωγικά δρώμενα, συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου αναφέρει ότι: «Οι Γωνιές των Χριστουγέννων ένωσαν γιορτινά την πόλη από τη μία άκρη στην άλλη στέλνοντας το μήνυμα της ελπίδας και της χαράς. Ως Επιμελητήριο Πιερίας συμβάλαμε και εμείς στη γιορτή της πόλης θεωρώντας ότι το όλο εγχείρημα θα τονώσει την αγοραστική κίνηση και καλούμε όλους του Πιεριείς καθώς και τους κατοίκους των γειτονικών νομών να επισκεφτούν αυτό το όμορφο σκηνικό και να γιορτάσουμε όλοι μαζί. Συγχαρητήρια στο Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο και στο Δημοτικό Συμβούλιο για την όμορφη γιορτή της πόλης».

Προηγούμενο Πρεσβεία Έλλαδος, Σκόπια, Γραφείο ΟΕΥ – Ενημερωτικό Δελτίο, Δεκ. 2019

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας