Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Με τη συνδιοργάνωση και του Επιμελητηρίου Πιερίας το Πανελλήνιο Διασυλλογικό Κύπελλο Παγκρατίου Αθλήματος «Γ’ Αλεξάνδρεια» στην  Κατερίνη, 15 Δεκ. 2019

Με τη συνδιοργάνωση και του Επιμελητηρίου Πιερίας θα πραγματοποιηθεί το Πανελλήνιο Διασυλλογικό Κύπελλο Παγκρατίου Αθλήματος  «Γ’ Αλεξάνδρεια» για τρίτη φορά στην Κατερίνη και είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Μεγάλου Αλεξάνδρου, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου στο χαιρετισμό του αναφέρει ότι: «Το Επιμελητήριο Πιερίας είναι πάντα αρωγός σε τέτοιου είδους αθλητικές, πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις, που προάγουν το πνεύμα του αθλητισμού και αποτελούν πηγή χαράς και έμπνευσης για όλους μας και ειδικότερα για τους νέους ανθρώπους, με ταυτόχρονα οφέλη και για τις επιχειρήσεις και την οικονομία του τόπου μας. Καλωσορίζω όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες  στη φιλόξενη πόλη μας, τους εύχομαι καλή επιτυχία, και εύχομαι οι φίλοι του αθλήματος να απολαύσουν το εντυπωσιακό θέαμα που προσφέρουν οι αθλητές».

 

Προηγούμενο Π.Ε. Πιερίας – Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κάλυψη δαπάνης εκτύπωσης ενημερωτικών φυλλαδίων

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας