Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Μια μικρογραφία της Πιερίας στην Greek Tourism Expo στην Αθήνα

 

gte 2015 01Με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλία Χατζηχριστοδούλου να υποδέχεται από κοινού με την Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας Ευαγγελία Ξυπτερά-Λάμπρου, την Υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά στην τελετή εγκαινίων, ξεκίνησε χθες η Διεθνής Τουριστική Έκθεση της Αθήνας “Greek Tourism Expo”.

Το Επιμελητήριο Πιερίας συμμετείχε για πρώτη φορά στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση “GreekTourismExpo”  που για δεύτερη συνεχή χρονιά άνοιξε τις πύλες της στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στaΣπάτα Αττικής στον Αερολιμένα Αθηνών ?Ελευθέριος Βενιζέλος?.

Στην έκθεση συμμετέχουν Περιφέρειες, Δήμοι, Φορείς, Ξενοδοχεία, Τουριστικά γραφεία καθώς και επιχειρήσεις όλων των κλάδων του Ελληνικού τουρισμού.

gte 2015 02Με το σύνθημα “COME TO MEET THE GREEKS – Ελάτε να γνωρίσετε τους Έλληνες» στην έκθεση φιλοξενούνται 100 hosted buyers από Ευρώπη, Ασία, Μ. Ανατολή, Αμερική, Βαλκάνια και Τουρκία οι οποίοι καλύπτουν όλους τους τομείς του τουρισμού. Συμμετέχουν δε σε χιλιάδες Β2Β άριστα οργανωμένες συναντήσεις με τους εκθέτες οι οποίες θα είναι και το κλειδί της επιτυχίας για όλους.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, το Επιμελητήριο Πιερίας επιδιώκει να αναδείξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τόσο το τουριστικό προϊόν της Πιερίας, όσο και πτυχές της επιχειρηματικότητας του νομού που είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τον τουρισμό. Η δημιουργία ανταγωνιστικής τοπικής οικονομίας με εξωστρεφή προσανατολισμό, ποιότητα και έμφαση στην ισόρροπη ανάπτυξη των οικονομικών τομέων, η διαφοροποίηση της τοπικής παραγωγής με όρους ποιότητας, η αναβάθμιση των υπηρεσιών, η ορθολογική διαχείριση του περιβάλλοντος και η ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς, αποτελούν διαχρονικούς μας στόχους.

Η συμμετοχή του Επιμελητηρίου αφορά τις δράσεις της Επιμελητηριακής Εταιρίας Στήριξης Επιχειρήσεων Πιερίας για την προβολή της περιοχής εφαρμογής LEADER του νομού, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος ?Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2007 -2013?.

gte 2015 youtube

 

Προηγούμενο Δήμος Δίου-Ολύμπου – Προμήθεια γραφικής ύλης και λοιπά υλικά γραφείων έτους 2016

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας