Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Μια μικρογραφία της Πιερίας στη Philoxenia

Μια κομψή, άρτια και λειτουργική μικρογραφία της επιχειρηματικότητας της Πιερίας βρίσκεται από χθες στο stand 46 του περιπτέρου 13 της Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης Philoxenia στη Θεσσαλονίκη, στην οποία συμμετέχει το Επιμελητήριο Πιερίας και η Επιμελητηριακή Εταιρία Στήριξης Επιχειρήσεων Πιερίας για πρώτη φορά και μάλιστα στο πλαίσιο του προγράμματος Leader.

Τόσο το τουριστικό προϊόν και τα ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά του, όσο και τα προϊόντα της Πιερίας συνθέτουν με το νέο branding “Όλυμπος-Πιέρια”, τη νέα ταυτότητα εξωστρέφειας της περιοχής μας στη Philoxenia  η οποία παραμένει το κύριο σημείο συνάντησης των επαγγελματιών στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια η οποία άνοιξε τις πύλες της εχθές στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Το περίπτερο επισκέφθηκαν, λίγο πριν την τελετή εγκαινίων της Philoxenia, η αναπληρώτρια Υπουργός Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (Σ.Ε.Τ.Ε.) κ. Ανδρέας Ανδρεάδης, τους οποίους υποδέχτηκαν στο περίπτερο, ο Πρόεδρος Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ε.Β.Ε.Π., Σταματία Βελώνη, Χάιδω Παπαχατζή, Παύλος Μπατάλας, Θεόδωρος Αγοραστός και Χρήστος Νάνος. Η αν. Υπουργός Τουρισμού και ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Τ.Ε. είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας, τόσο για τις δράσεις που αφορούν την ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος σε απόλυτη σύμπλευση με την επιχειρηματικότητα, όσο και για τις πρωτοβουλίες που παίρνει η Επιμελητηριακή Εταιρία Στήριξης Επιχειρήσεων Πιερίας προς αυτήν την κατεύθυνση.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής του Επιμελητηρίου και της Επιμελητηριακής Εταιρίας Στήριξης Επιχειρήσεων Πιερίας, διοργανώνεται την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015, ώρα 13:00, ειδική εκδήλωση παρουσίασης τοπικών κρασιών με Γεωγραφική Ένδειξη Πιερία/Μακεδονία και των οινοπαραγωγών της περιοχή μας, στο περίπτερό μας (stand46,  περίπτερο 13) της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (Δ.Ε.Θ.).

Προηγούμενο Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου στη 1η Συνάντηση Βαλκανικών Επιμελητηρίων

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας