Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Νέα εκπαιδευτικά σεμινάρια από τη σχολή του Επιμελητήριου Πιερίας

Συνεχίζοντας το έργο της κατάρτισης των επιχειρηµατιών, η Σχολή του Επιµελητηρίου Πιερίας έκανε έναρξη για τη νέα ακαδηµαϊκή χρονιά, το απόγευµα της ∆ευτέρας 7 Οκτωβρίου, υλοποιώντας ταυτόχρονα δύο σεµινάρια.

Πρόκειται για το σεµινάριο «Επιµόρφωση εργοδοτών σε θέµατα άσκησης καθηκόντων Τεχνικού Ασφαλείας Γ’ κατηγορίας επικινδυνότητας» και το σεµινάριο «∆ιαφήµιση και προβολή της µικρής επιχείρησης», το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία µε το ΙΜΕ-ΓΣΕΒΕΕ.

Το πρώτο σεµινάριο απευθύνεται σε επιχειρήσεις εµπορικές και παροχής υπηρεσιών που απασχολούν προσωπικό, στους εκπροσώπους των οποίων η Σχολή του Επιµελητηρίου παρέχει τη δυνατότητα να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις σχετικά µε το αντικείµενο. Το σεµινάριο είναι υποχρεωτικό από τη νοµοθεσία και µε την ολοκλήρωσή του οι συµµετέχοντες λαµβάνουν ειδικό πιστοποιητικό, µε το οποίο παρέχεται η δυνατότητα στους επιχειρηµατίες να επιτελούν καθήκοντα τεχνικού ασφαλείας.

Το δεύτερο σεµινάριο είναι δωρεάν και υλοποιείται σε συνεργασία µε το ΙΜΕ-ΓΣΕΒΕΕ. Το εν λόγω εκπαιδευτικό πρόγραµµα απευθύνεται σε επιχειρηµατίες-µέλη του Επιµελητηρίου και είναι διάρκειας 32 ωρών. Σηµειώνεται ότι για την κάλυψη των αναγκών των σεµιναρίων το Επιµελητήριο έχει διαθέσει, εκτός από την αίθουσα διδασκαλίας της Σχολής επί της οδού Γ. Ολυµπίου, και την αίθουσα συνεδριάσεων του ∆.Σ. στο κεντρικό κτίριο, (28ης Οκτωβρίου 9).

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου: «Η γνώση είναι επένδυση»

«Πρωταρχικός στόχος της διοίκησης του Επιµελητηρίου είναι η στήριξη της κατάρτισης των µελών µας καθώς η γνώση είναι επένδυση. Ανοίγουµε τη νέα ακαδηµαϊκή χρονιά µε τη διοργάνωση δύο σηµαντικών εκπαιδευτικών προγραµµάτων από την Επιµελητηριακή Σχολή. Αφενός συνεχίζουµε τη διοργάνωση σεµιναρίων όπως αυτό του Τεχνικού Ασφαλείας, ο τίτλος του οποίου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη λειτουργία πολλών επιχειρήσεων. Αφετέρου, διοργανώνουµε σεµινάρια που παρέχουν σηµαντική επιµόρφωση στα µέλη µας ανοίγοντας µπροστά τους νέες ευκαιρίες και δυνατότητες», δήλωσε ο Πρόεδρος του Επιµελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου σχετικά µε την έναρξη των νέων σεµιναρίων.

Σχετικά Αρχεία:

Προηγούμενο 5η ΕΒΕΠ-ΚΜ 2013 – Η λήξη σε πανηγυρικό κλίμα

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας