Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Νέος κύκλος σεμιναρίων τεχνικού ασφαλείας γ’ κατηγορίας επικινδυνότητας

20140521 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣΝέος κύκλος σεμιναρίων με θέμα «Επιμόρφωση εργοδοτών σε θέματα άσκησης καθηκόντων Τεχνικού Ασφαλείας Γ’ κατηγορίας επικινδυνότητας», ξεκίνησε τη Δευτέρα 19 Μαΐου, από την Σχολή του Επιμελητηρίου Πιερίας. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επιχειρήσεις εμπορικές και παροχής υπηρεσιών που απασχολούν προσωπικό, στους εκπροσώπους των οποίων η Σχολή του Επιμελητηρίου παρέχει τη δυνατότητα να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις σχετικά με το αντικείμενο. Το σεμινάριο είναι υποχρεωτικό από τη νομοθεσία και με την ολοκλήρωσή του οι συμμετέχοντες λαμβάνουν ειδικό πιστοποιητικό, με το οποίο παρέχεται η δυνατότητα στους επιχειρηματίες να επιτελούν καθήκοντα τεχνικού ασφαλείας. 

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου: Προτεραιότητά μας η κατάρτιση των μελών

ΗΛΙΑΣ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥΤη βασική προτεραιότητα που δίνει το Επιμελητήριο Πιερίας στην ενημέρωση – κατάρτιση των επιχειρηματιών υπογράμμισε σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου. «Πιστοί στην αρχική μας δέσμευση για έγκυρη και άμεση κατάρτιση – ενημέρωση, συνεχίζουμε μέσα από τη λειτουργία της Σχολής του Επιμελητηρίου Πιερίας τη διοργάνωση σεμιναριακών κύκλων σε χρήσιμα εκπαιδευτικά αντικείμενα όπως είναι αυτό του τεχνικύ ασφαλείας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εκπαιδευόμενους γιατί επιλέγουν τη Σχολή του Επιμελητηρίου προκειμένου να καταρτιστούν σε τόσο βασικά θέματα όπως αυτό του Τεχνικού Ασφαλείας που είναι προαπαιτούμενο για την άσκηση πολλών επαγγελμάτων», τόνισε ο κ. Χατζηχριστοδούλου. 

Περισσότερες πληροφορίες για τα σεμινάρια και αιτήσεις συμμετοχής καθημερινά στο Επιμελητήριο Πιερίας, ώρες γραφείου (7:30-15:30), τηλέφωνο: 2351047263.

Προηγούμενο ΚΕΔΑ Σκοτίνας – Προμήθεια Ειδών Αρτοποιίας

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας