Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Πάσχα στον τόπο μας – Χιλιάδες πασχαλινά δώρα στους καταναλωτές σε όλη την Πιερία Μ. Παρασκευή & Μ. Σάββατο

 Χιλιάδες πασχαλινά δώρα στους καταναλωτές σε όλη την Πιερία

Χιλιάδες πασχαλινά δώρα μοιράστηκαν στους καταναλωτές στις έδρες και των τριών δήμων της Πιερίας, τη Μ. Παρασκευή και το Μ. Σάββατο, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πάσχα στον τόπο μας», που συνδιοργανώθηκαν από το Επιμελητήριο Πιερίας, την Αντιπεριφέρεια Πιερίας, το Δήμο Κατερίνης, το Δήμο Δίου-Ολύμπου και το Δήμο Πύδνας-Κολινδρού.

Τις 7.000 άγγιξαν τα δώρα που δόθηκαν ως επιβράβευση στο καταναλωτικό κοινό της Πιερίας για την επιλογή τους να ψωνίσουν από τις τοπικές αγορές την περίοδο του Πάσχα. Ειδικές κατασκευές στήθηκαν σε κεντρικά σημεία από όπου οι καταναλωτές παραλάμβαναν το δώρο τους και συγκεκριμένα στο Δήμο Κατερίνης στην πλατεία Ελευθερίας και στον κεντρικό πεζόδρομο της Κατερίνης, στο Λιτόχωρο του Δ. Δίου-Ολύμπου, στο Αιγίνιο και τον Κολινδρό του Δ. Πύδνας-Κολινδρού. Τα Πασχαλινά δώρα δίνονταν στους καταναλωτές που προσκόμιζαν απόδειξη τοπικού καταστήματος αξίας άνω των 15 ευρώ. Η πρωτοβουλία είχε μεγάλη απήχηση στο κοινό που επικρότησε την πρωτοβουλία των φορέων να στηρίξουν την τοπική αγορά.

Οι δράσεις «Πάσχα στον τόπο μας»

Οι εκδηλώσεις «Πάσχα στον τόπο μας» παρουσίασαν ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων με στόχο τη στήριξη της τοπικής αγοράς και ταυτόχρονα την ανάδειξη των πασχαλινών εθίμων. Το πρόγραμμα περιλάμβανε μαθητικό διαγωνισμό στολισμού λαμπάδας που πραγματοποιήθηκε στην Κατερίνη στις 6 Απριλίου. Μάλιστα, οι λαμπάδες των μαθητών άναψαν στην πλατεία Ελευθερίας το βράδυ της Ανάστασης. Επίσης, το πρόγραμμα παρουσίασε επίδειξη παρασκευής πασχαλινών τσουρεκιών και νηστίσιμων εδεσμάτων καθώς και βάψιμο αυγών με παραδοσιακό τρόπο που πραγματοποιήθηκαν επίσης στην Κατερίνη, στις 11 και 12 Απριλίου, αντίστοιχα. Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με το μοίρασμα των πασχαλινών δώρων στους τρεις δήμους της Πιερίας, τη Μ. Παρασκευή και το Μ. Σάββατο. Μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν στις δράσεις στηρίζοντας την πρωτοβουλία των φορέων γιορτάζοντας το Πάσχα στον τόπο μας.    

Προηγούμενο Ευρωπαϊκή Ένωση – Προκηρύξεις Διαγωνισμών Υπηρεσιών και Προμηθειών, 7ο/2012

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας