Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση πρωτοχρονιάτικης κοπής πρωτοχρονιατικης πίτας του Επιμελητηρίου Πιερίας

Tην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε το Επιμελητήριο Πιερίας το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017, σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα δεξιώσεων στην Κατερίνη.

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνα κ.κ. Γεώργιος.

Για πρώτη φορά τίμησαν την εκδήλωση τόσοι πολλοί Πρόεδροι Επιμελητηρίων από όλη την Ελλάδα. Παρευρέθησαν ο πρόεδρος της Κ.Ε.Ε.Ε. και πρόεδρος του Ε.Β.Ε.Α Κωνσταντίνος Μίχαλος, ο πρόεδρος Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών Παύλος Ραβάνης, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Μιχάλης Ζορπίδης, ο πρόεδρος Επιμελητηρίου Ημαθίας Νικόλαος Ουσουλτζόγλου, ο πρόεδρος Επιμελητηρίου Πέλλας Ιορδάνης Τσώτσος, ο πρόεδρος Επιμελητηρίου Δράμας Στέφανος Γεωργιάδης, ο πρόεδρος Επιμελητηρίου Σερρών Χρήστος Μέγκλας, ο πρόεδρος Επιμελητηρίου Λάρισας Δημήτριος Αδάμ, ο πρόεδρος Επιμελητηρίου Λευκάδας Σωτήριος Σκιαδαρέσης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς Παύλος Τονικίδης, ο Οικ/κός Επόπτης Επιμελητηρίου Καρδίτσας Γεώργιος Παπαδημητρίου, ο πρώην Πρόεδρος Επιμελητηρίου Καρδίτσας Ηλίας Αντωνίου, ο Β΄Αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Κλεόβουλος Θεοτόκης, ο Επίτιμος Πρόεδρος Επιμελητηρίου Πιερίας  Χαρίλαος Κωτίκας, ο πρώην Πρόεδρος Επιμελητηρίου Πιερίας Νικόλαος Βουλγαράκης.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών, βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Δημήτρης Μάρδας, ο πρώην υπουργός Μακεδονίας- Θράκης, βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Θεόδωρος Καράογλου και η ευρωβουλευτής της ΝΔ Μαρία Σπυράκη, οι βουλευτές Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ, Μπ. Σκούφα, Χ. Τζαμακλής και Στ. Καστόρης, ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Κουκοδήμος, η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, ο δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, ο δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού Βαγγέλης Λαγδάρης, ο Διοικητής και Υποδιοικητής της 24ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας Λιτοχώρου, ο Υποδιοικητής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας, ο διοικητής της Πυροσβεστικής και του Λιμεναρχείου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, Περιφερειακοί Σύμβουλοι και Αντιδήμαρχοι, Πρώην Βουλευτές, ο Πρόεδρος του Τ.Ε.Ι. Κατερίνης, ο πρόεδρος ΕΦΕΠΑΕ κ. Αλγιανάκογλου, ο Διευθυντής του ΚΕΠΑ ΑΝΕΜ κ. Σκοτίδας, ο Διοικητής του Νοσοκομείου, καθώς και πρόεδροι και μέλη φορέων συλλόγων και σωματείων.

Στην εκδήλωση μίλησαν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου , ο πρόεδρος της Κ.Ε.Ε.Ε. κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, χαιρέτισαν επίσης οι πρώην υπουργοί Δ. Μάρδας και Θ. Καράογλου καθώς και ο πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πιερίας Ν. Μηλιώτης, η οποία ήταν και μέγας χορηγός της εκδήλωσης.

Ο πρόεδρος Ηλίας Χατζηχριστοδούλου έδωσε στον πρόεδρο της Κ.Ε.Ε.Ε. Κων/νο Μίχαλο τιμής ένεκεν την ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ του Επιμελητηρίου Πιερίας, την οποία θα στείλει το Επιμελητήριο σε όλα τα μέλη του και αναφέρθηκε στα οφέλη των επιχειρηματιών από τις παρεχόμενες υπηρεσίες που προσφέρει η Κάρτα Μέλους.

 

     

Προηγούμενο Κάλαντα στο Επιμελητήριο Πιερίας απο το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας