Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Σε κλίμα συγκίνησης η τελευταία συνεδρίαση της Διοικητικής Επιτροπής

Για τελευταία φορά συνεδρίασε η Διοικητική Επιτροπή του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πιερίας, το απόγευμα της Δευτέρας 5 Δεκεμβρίου. Σε κλίμα συγκίνησης ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, ο Α’ Αντιπρόεδρος Μόσχος Γιαλένιος, η Β’ Αντιπρόεδρος Ματούλα Βελώνη, ο Γενικός Γραμματέας Νίκος Ασαρίδης και ο Οικονομικός Επόπτης Μάρκος Κουλούμογλου αντάλλαξαν ευχαριστίες για την άριστη και γόνιμη συνεργασία που είχαν καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας τους. Στη συνεδρίαση συμμετείχαν η Διευθύντρια του Επιμελητηρίου Ειρήνη Καρπούζα και ο Ειδικός Σύμβουλος του Επιμελητηρίου Νικόλαος Χουσουρίδης.

Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο, που αναδείχθηκε από τις εκλογές του Επιμελητηρίου Πιερίας στις 28-30 Νοεμβρίου, δεν θα συμμετέχει ο Μόσχος Γιαλένιος καθώς δεν έθεσε εκ νέου υποψηφιότητα. Ο Πρόεδρος και οι συνάδερφοί του τον αποχαιρέτισαν στην τελευταία συνεδρίαση της Διοικητικής Επιτροπής υπογραμμίζοντας ότι η συμβολή του στα Επιμελητηριακά δρώμενα υπήρξε καθοριστική και τον προσκάλεσαν, στο μέτρο του εφικτού, να συνεχίσει να παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Ηλίας Χατζηχριτοδούλου

«Μέσα από την καρδιά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω τον καθένα σας προσωπικά για τη στήριξη που είχα όλα αυτά τα χρόνια μέσα από τη σύνθεση αυτής της διοικητικής επιτροπής. Λειτουργήσαμε με δημοκρατικές αντιλήψεις προς όφελος του «επιχειρείν». Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό και αφήσαμε ένα σημαντικό έργο. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και η Διοικητική Επιτροπή που θα προκύψει καλείται να προστατεύσει αυτό το έργο και να ανεβάσει τον πήχη ακόμη πιο ψηλά. Δεν κρύβω ότι είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος που σήμερα αποχαιρετούμε τον Μόσχο. Όλα αυτά τα χρόνια συνεργαστήκαμε άψογα, είχαμε πολλά κοινά σημεία και αλληλοϋποστηριζόμασταν. Πιστεύω ότι είναι μείον για εμάς που δεν θα έχουμε την τιμή να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία. Του εύχομαι καλή συνέχεια στις όποιες δραστηριότητές του. Επίσης, θέλω να συγχαρώ τα υπόλοιπα μέλη της απερχόμενης Δ.Ε. που πετύχατε την επανεκλογή σας στο Δ.Σ. και εύχομαι καλή δύναμη και επιτυχία», σημείωσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου.

Μόσχος Γιαλένιος

Λαμβάνοντας το λόγο ο κ. Γιαλένιος τόνισε: «θέλω να σας ευχαριστήσω για τη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια. Είμαι περήφανος για τη διοίκηση της οποίας είχα την τιμή να είμαι μέλος γιατί πέτυχε ένα τεράστιο έργο. Το Επιμελητήριο Πιερίας διαρκώς βρίσκεται σε ανοδική πορεία και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει να παρουσιάζει σημαντικό έργο προς όφελος της τοπικής οικονομίας αλλά και της ευρύτερης κοινωνίας. Τα επόμενα χρόνια είναι τα δυσκολότερα για την επιχειρηματικότητα και εύχομαι καλή δύναμη. Είμαι μέλος των διοικητικών συμβουλίων από το 1997 και σας διαβεβαιώνω ότι είμαι πάντοτε στη διάθεση του Επιμελητηρίου όπου με χρειαστεί».

Η κ. Βελώνη σημείωσε ότι «έχω τις καλύτερες των εντυπώσεων από το έργο που παρήγαγε η διοικητική επιτροπή. Οι απόψεις, οι γνώμες και οι εμπειρίες που αποκόμισα είναι σημαντικές». Με τη σειρά του ο κ. Ασαρίδης ευχαρίστησε τα μέλη της διοικητικής επιτροπής για τη συνεργασία και υπογράμμισε ότι «μόνο θετικά πράγματα έχω να θυμάμαι από αυτή τη διοίκηση». Τέλος, ο κ. Κουλούμογλου εξέφρασε την ευχή να συνεχιστούν οι προσπάθειες, μέσα σε κλίμα αμοιβαίας συνεργασίας, για τη στήριξη των επιχειρηματιών, ιδιαίτερα στη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε.

Σημειώνεται ότι την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου συνεδριάζει, στις 9 το βράδυ, για πρώτη φορά, το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Πιερίας όπου κατόπιν αρχαιρεσιών θα αναδειχθούν τα νέα πρόσωπα της διοικητικής επιτροπής καθώς και οι πρόεδροι και οι αναπληρωτές των τμημάτων.

Προηγούμενο Δελτίο Επιχειρηματικών Συνεργασιών Δεκ. 2011

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας