Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Στην τελική ευθεία για τη Διεθνή Τουριστική Έκθεση Βουκουρεστίου

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 21 Μαρτίου στο Επιμελητήριο Πιερίας προκειμένου να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες για τη συμμετοχή της Πιερίας στη Διεθνή Έκθεση του Βουκουρεστίου «Romexpo», που πραγματοποιείται από τις 31 Μαρτίου έως τις 3 Απριλίου.

ekthesi_roumania1.JPGΣτη σύσκεψη συμμετείχαν η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, η Αντιπρόεδρος του ΕΒΕ κ. Ματούλα Βελώνη, ο ειδικός σύμβουλος του ΕΒΕ κ. Νίκος Χουσουρίδης καθώς και τουριστικοί φορείς του νομού. Συγκεκριμένα, από την Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας συμμετείχαν οι Αντιπρόεδροι κ. Γιώργος Ζόβας και κ. Αφροδίτη Λέϊνα, από την Πιερική Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων & Διαμερισμάτων ο Πρόεδρος κ. Γρηγόρης Βεϊδαμενίδης και ο κ. Λεωνίδας Χαρίσης, από την Ένωση Ξενοδόχων Παραλίας οι κ.κ. Μαρία Ξανθοπούλου και Ευρώπη Σαραντίδου, από την Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων Πιερίας ο Πρόεδρος κ. Δημήτρης Πανταλώνας και ο κ. Πέτρος Κατσιώκαλης (επίσης μέλος του ΔΣ του ΕΒΕ Πιερίας) και από το Σύλλογο Ενοικιαζομένων Δωματίων-Διαμερισμάτων Ν. Παντελεήμονα ο κ. Δημήτρης Μιχωλός.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης κατατέθηκαν οι απόψεις των φορέων για τους στόχους της Πιερικής αποστολής και τον τρόπο οργάνωσης της παρουσίας της Πιερίας στην τουριστική έκθεση του Βουκουρεστίου. Μεταξύ άλλων αποφασίστηκαν η οργάνωση και ο σχεδιασμός του περιπτέρου, οι επαφές που πρέπει να γίνουν με τουριστικούς πράκτορες, δημοσιογράφους καθώς και φορείς του τουρισμού της Ρουμανίας. Επίσης, αποφασίστηκε η πραγματοποίηση συναντήσεων με τις εκεί ελληνικές προξενικές αρχές.

Σημειώνεται ότι κοινή πεποίθηση των συμμετεχόντων στην έκθεση είναι ότι η Ρουμανία αποτελεί σημαντική τουριστική αγορά για την Πιερία καθώς ετησίως ένα μεγάλο ποσοστό επιλέγει την Ελλάδα για διακοπές το καλοκαίρι. Οι Πιερικοί φορείς επισημαίνουν ότι η συνεργασία τους με στόχο τη δυναμική παρουσία της Πιερίας στην διεθνή τουριστική έκθεση του Βουκουρεστίου θα ενισχύσει την τουριστική εικόνα της περιοχής μας ώστε να υπάρξουν τα μέγιστα δυνατά οφέλη από την πρωτοβουλία αυτή.

Προηγούμενο Πρόσκληση σε εκδήλωση με θέμα: Εξωστρέφεια – Ανταγωνιστικότητα Επιχειρήσεων, 24/5/2011, 19:00

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας