Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Στη διεθνή τουριστική έκθεση του Βουκουρεστίου το Επιμελητηριο Πιερίας

Στη διεθνή τουριστική έκθεση του Βουκουρεστίου το Επιμελητηριο Πιερίας
 
Ηλίας Χατζηχριστοδούλου: Τουρισμός και επιχειρηματικότητα οι προτεραιότητες μας 
 
Στη διεθνή τουριστική έκθεση του Βουκουρεστίου η οποία πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα, συμμετείχε με ιδιαίτερη επιτυχία και με δικό του περίπτερο το Επιμελητήριο Πιερίας. 
 
boukouresti00Στο περίπτερο του Επιμελητηρίου βρεθηκαν μεταξύ άλλων η επικεφαλής του ΕΟΤ στη Ρουμανία και στη Σερβία κ. Σοφία Λαζαρίδου, ενώ στο περίπτερο στεγάστηκαν οι συμμετοχές της Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας και του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων Παραλίας. 
 
Το Επιμελητήριο Πιερίας εκπροσώπησε ο Πρόεδρος κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου κ. Παύλος Μπατάλας και Θανάσης Κόκκινος. 
 
Η συμμετοχή του Επιμελητηρίου αφορά τις δράσεις της Επιμελητηριακής Εταιρίας Στήριξης Επιχειρήσεων Πιερίας για την προβολή της περιοχής εφαρμογής LEADER του νομού, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2007  – 2013. 
 
boukouresti 0Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, το Επιμελητήριο Πιερίας επεδίωξε να αναδείξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τόσο το τουριστικό προϊόν της Πιερίας, όσο και πτυχές της επιχειρηματικότητας του νομού που είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τον τουρισμό στην αγορά της Ρουμανίας. Η δημιουργία ανταγωνιστικής τοπικής οικονομίας με εξωστρεφή προσανατολισμό, ποιότητα και έμφαση στην ισόρροπη ανάπτυξη των οικονομικών τομέων, η διαφοροποίηση της τοπικής παραγωγής με όρους ποιότητας, η αναβάθμιση των υπηρεσιών, η ορθολογική διαχείριση του περιβάλλοντος και η ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς, αποτελούν διαχρονικούς στόχους.
Προηγούμενο Ελληνικό Σαββατοκύριακο στο Βελιγραδι (14-15 Μαϊου 2016, Κεντρική Πλατεία), υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελληνικών Επιχειρήσεων Σερβίας

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας