Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Συγχαρητήριο μήνυμα Επιμελητηρίου Πιερίας προς τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Αθανάσιο Μαντζούκα για τον «πόλεμο» ενάντια στο Παρεμπόριο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Πιερίας και εγώ προσωπικά συγχαίρουμε την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας για την απόλυτα επιτυχημένη επιχείρηση ενάντια στο παραεμπόριο, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Νότια Πιερία την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013.

Ειδικότερα συγχαίρουμε για μια ακόμη φορά τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Αθανάσιο Μαντζούκα, ο οποίος συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τον αγώνα και τον «πόλεμο» που έχει κηρύξει ενάντια στο παρεμπόριο, το οποίο αποτελεί πληγή για την οικονομία του τόπου μας. Οφείλουμε επίσης να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους άνδρες του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Πιερίας, καθώς και στους αστυνομικούς του Α.Τ. Λιτοχώρου, οι οποίοι διεξάγουν εντατικούς ελέγχους στην παραλιακή ζώνη της Νότιας Πιερίας.

Αποτέλεσμα αυτής της συνεχιζόμενης, απόλυτα συντονισμένης και κλιμακούμενης προσπάθειας, ήταν η κατάσχεση περισσότερων από 5.000 προϊόντων παραεμπορίου και η σύλληψη αλλοδαπών που διέμεναν παράνομα στην Ελλάδα. Η παραπάνω δράση αποδεικνύει πως δεν υπάρχει εφησυχασμός, αλλά αντιθέτως ο αγώνας ενάντια στη μάστιγα του παραεμπορίου και της παραοικονομίας είναι συνεχής.

Θερμά συγχαρητήρια, λοιπόν, και πολλά μπράβο στους ανθρώπους που μάχονται με ζήλο και συμβάλλουν σΆ αυτή την προσπάθεια.

 Για το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Πιερίας

 Ο Πρόεδρος

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου

Προηγούμενο Συγχαρητήριο μήνυμα για τις επιτυχημένες πρακτικές αντιμετώπισης του παραεμπορίου

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας