Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Συγχαρητήριο μήνυμα του Επιμελητηρίου Πιερίας προς του επιτυχόντες των πανελληνίων εξετάσεων

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.  Η επιτυχία τους αυτή, αποτελεί δικαίωση της μακράς και επίπονης προσπάθειας τους,  ανοίγοντας νέους ορίζοντες στην διαδρομή της ζωής τους. Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία, στην νέα πορεία που ξεκινούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, την εκπλήρωση κάθε στόχου που θέτουν καθώς και μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία. 

Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί που παρά τις δύσκολες εποχές που ζούμε ήταν δίπλα τους, στηρίζοντας με κάθε τρόπο την προσπάθειά τους. 

Σε όσους νέους, που παρά τους κόπους και τις προσπάθειές που κατέβαλαν, δεν κατάφεραν να έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, είναι σημαντικό να γνωρίζουν ότι δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες και οι προκλήσεις για να αναδείξουν τις ικανότητές τους και να κατακτήσουν με επιτυχία το μέλλον τους.

Καλή πρόοδο και καλή σταδιοδρομία σε όλους. 

Για το ΔΣ του Επιμελητηρίου Πιερίας

Ο Πρόεδρος 

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου

 

Προηγούμενο XXIV ΤΘΤ – Ανάδειξη παρόχου υπηρεσιών σίτισης ατόμων που στεγάζονται στο Κέντρο Ανοιχτής ∆ομής Φιλοξενίας Προσφύγων και Μεταναστών στο χώρο πρώην ψυχιατρείο «ΠΕΤΡΑΣ ΟΛΥΜΠΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ»

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας