Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Συμμετοχή του Επιμελητήριο Πιερίας στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Σερβίας, Βελιγράδι, 18-21 Φεβ. 2016

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου: Συνεχίζουμε με συνέπεια για τον Πιερικό τουρισμό!

18-21 Φεβρουαρίου 2016, Βελιγράδι

Μετά τις πετυχημένες παρουσίες στις Διεθνείς Τουριστικές Εκθέσεις PHILOXENIA της Θεσσαλονίκης και GreekTourismExpo της Αθήνας, το Επιμελητήριο Πιερίας συνεχίζει την έντονη δραστηριότητα ανάδειξης της τουριστικής Πιερίας, αυτή τη φορά με την συμμετοχή στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Σερβίας στο Βελιγράδι,  που για 38η φορά θα ανοίξει τις πύλες της στο εκθεσιακό κέντρο “BeogradskiSajam” από τις 18 έως τις 21 Φεβρουαρίου 2016.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, το Επιμελητήριο Πιερίας επιδιώκει να αναδείξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τόσο το τουριστικό προϊόν της Πιερίας, όσο και πτυχές της επιχειρηματικότητας του νομού που είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τον τουρισμό. Η δημιουργία ανταγωνιστικής τοπικής οικονομίας με εξωστρεφή προσανατολισμό, ποιότητα και έμφαση στην ισόρροπη ανάπτυξη των οικονομικών τομέων, η διαφοροποίηση της τοπικής παραγωγής με όρους ποιότητας, η αναβάθμιση των υπηρεσιών, η ορθολογική διαχείριση του περιβάλλοντος και η ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς, αποτελούν διαχρονικούς μας στόχους.

Η συμμετοχή του Επιμελητηρίου αφορά τις δράσεις της Επιμελητηριακής Εταιρίας Στήριξης Επιχειρήσεων Πιερίας για την προβολή της περιοχής εφαρμογής LEADER του νομού, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2007 -2013”.

Το περίπτερο του Επιμελητηρίου θα βρίσκεται στη είσοδο των εγκαταστάσεων της διοργάνωσης, στην αίθουσα 1Α, του εκθεσιακού κέντρου BeogradskiSajam.

Προηγούμενο Οδηγός Εφαρμογής Νομοθεσίας για τα Ανυψωτικά Μηχανήματα

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας