Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Συνάντηση τηε Δ.Ε. της Κ.Ε.Ε.Ε. με την τομεάρχη Οικονομίας και Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας κα. Ντόρα Μπακογιάννη

20170130_130806_F2750.jpgweb.jpgΟ πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας και μέλος της Διοικητικής Επιτροπής της Κ.Ε.Ε.Ε. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, συμμετείχε στη συνεδρίαση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας υπό την προεδρεία του Κωνσταντίνου Μίχαλου, παρουσία της τομεάρχου Οικονομίας και Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη και των αναπληρωτών τομεαρχών κκ. Χρίστου Δήμα και Ευάγγελου Μπασιάκου, το μεσημέρι της Δευτέρας 30 Ιανουαρίου.

Αναλύθηκαν διεξοδικά από τον πρόεδρο της Κ.Ε.Ε. κ. Κ. Μίχαλο και από τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπήςστους εκπροσώπους του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η επιχειρηματικότητα και η οικονομία, εστιάζοντας στο τραπεζικό πρόβλημα της χώρας που εμποδίζει την απρόσκοπτη χρηματοδότηση των επιχειρήσεων, την υψηλή φορολόγηση, το νέο ασφαλιστικό σύστημα που βάζει θηλιά στο λαιμό των ελεύθερων επαγγελματιών και στο μεγάλο πρόβλημα του λαθρεμπορίου και του παραεμπορίου.

Από την πλευρά της, η τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της Ν.Δ., κυρία Μπακογιάννη, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, τονίζοντας ότι στοχεύει στην ανάκτηση της αξιοπιστίας της χώρας, ενώ δεσμεύτηκε για την προώθηση των αναγκαίων διαρθρωτικών αλλαγών, στην αλλαγή του φορολογικού συστήματος και στην προώθηση των αποκρατικοποιήσεων.

Η κα. Μπακογιάννη επεσήμανε στους εκπροσώπους της Επιμελητηριακής Κοινότητας ότι η Νέα Δημοκρατία δίνει εξέχουσα σημασία στον Επιμελητηριακό θεσμό και ζήτησε την όσο το δυνατόν στενότερη συνεργασία των Επιμελητηρίων για την καταγραφή των καθημερινών προβλημάτων της επιχειρηματικότητας και την προώθηση των βέλτιστων λύσεων.

Προηγούμενο Πρόσκληση σε Ανοιχτή Γενική συνέλευση των μελών της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων & Διαμερισμάτων Πιερίας-Ημαθίας-Πέλλας, 4.2.2017 – 18.00

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας