Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Συνάντηση της διοίκησης του Επιμελητηρίου Πιερίας με το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ) Πιερίας

Κατερίνη, 01 Μαρτίου 2012

 Συνάντηση της διοίκησης του Επιμελητηρίου Πιερίας με το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ) Πιερίας

Τα προβλήματα των συνταξιούχων ήρθαν στο προσκήνιο στη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Πιερίας με το προεδρείο του Σωματείου Συνταξιούχων Ελεύθερων Επαγγελματιών ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ) Πιερίας, την Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου.

Τους συνταξιούχους υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και η Αντιπρόεδρος Ματούλα Βελώνη. Από πλευράς των συνταξιούχων συμμετείχαν οι κ.κ. Δημήτρης Κουτσής (Πρόεδρος), Νικόλαος Λιακόπουλος (Αντιπρόεδρος), Αθανάσιος Τσαλός (Γ.Γ.), Βασίλης Βρούζος (Ταμίας) και τα μέλη Σπήλιος Γιαννακόπουλος και Νικόλαος Παπαδόπουλος.

 Οι εκπρόσωποι των συνταξιούχων έθεσαν ενώπιον του Προεδρείου τα συνεχώς διευρυνόμενα, λόγω της κρίσης, προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνταξιούχοι του κλάδου. Αναφέρθηκαν τόσο στη μείωση των συντάξεων και την αύξηση του κόστους διαβίωσης, όσο και στα προβλήματα που προκύπτουν στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη από τα νέα μέτρα. Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας χαρακτήρισε «τραγική» την κατάσταση που επικρατεί, αναφέρθηκε στην κρίση και τόνισε ότι η επιχειρηματική κοινότητα αντιμετωπίζει πλέον τεράστια προβλήματα βιωσιμότητας.

 Επίσης, οι συνταξιούχοι ενημέρωσαν τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου για την πρωτοβουλία τους να διοργανώσουν το συνέδριο των συνταξιούχων του ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ), στις 11-12 Μαΐου, όπου θα συμμετέχουν περίπου 80 σωματεία από όλη την Ελλάδα, και ζήτησαν από τη διοίκηση να στηρίξει την προσπάθεια.

 «Είναι χρέος και καθήκον μας η στήριξη των ανθρώπων που κάποτε ήταν στη θέση μας και εργάστηκαν σκληρά για την ανάπτυξη της τοπικής επιχειρηματικότητας. Το διοικητικό συμβούλιο του Επιμελητηρίου Πιερίας και εγώ προσωπικά είμαστε δίπλα σας και να θεωρείτε τη βοήθειά μας δεδομένη σε ότι χρειαστείτε. Είναι τιμή μας, επίσης, να στηρίξουμε την προσπάθειά σας να διοργανώσετε ένα συνέδριο πανελλήνιας εμβέλειας», σημείωσε ο κ. Χατζηχριστοδούλου.

Προηγούμενο Δήμος Πύδνας-Κολινδρού Εργασίες συντήρησης – επισκευής συμπεριλαμβανομένων και ανταλλακτικών – αναλωσίμων των αυτοκινήτων και μηχανημάτων έργου του Δήμου

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας