Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Συνάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου με τον Υφυπουργό Εσωτερικών Αρμόδιο του τομέα Μακεδονίας – Θράκης κ. Θεόδωρο Καράογλου

Συνάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου

με τον Υφυπουργό Εσωτερικών Αρμόδιο του τομέα Μακεδονίας – Θράκης

κ. Θεόδωρο Καράογλου

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Εσωτερικών Αρμόδιο του τομέα Μακεδονίας – Θράκης κ. Θεόδωρο Καράογλου, είχε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας και Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ιωάννης Πεΐδης, το πρωί της Δευτέρας 5 Αυγούστου 2019 στο γραφείο του στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Χατζηχριστοδούλου αφού συνεχάρη τον κ. Θεόδωρο Καράογλου για την ανάληψη των καθηκόντων του στο Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης μια θέση που κατείχε και παλαιότερα με επιτυχία όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Η. Χατζηχριστοδούλου, του ευχήθηκε κάθε επιτυχία και δύναμη στο έργο του. Ο κ. Χατζηχριστοδούλου στη συνέχεια ενημέρωσε τον κ. Καράογλου για τη 10η Εμποροβιοτεχνική Εκθεσιακή Δραστηριότητα Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας, που κλείνει φέτος τα 10 χρόνια, έναν θεσμό της επιχειρηματικότητας  που συνεχώς αναπτύσσετε και μεγαλώνει και  ξεκίνησε με την υποστήριξη του Υπουργού, ο  οποίος σε κάθε πρόσκληση του Επιμελητηρίου Πιερίας ανταποκρίθηκε άμεσα και αποτελεσματικά και στήριξε κάθε πρωτοβουλία που αφορά την επιχειρηματικότητα της Πιερίας.

Ο υφυπουργός κ. Θεόδωρος Καράογλου δήλωσε ότι θα ανταποκριθεί σε κάθε πρόσκληση που αφορά τη 10η ΕΒΕΠ-ΚΜ 2019, γιατί είναι ελπιδοφόρο το γεγονός ότι σε μια δύσκολη περίοδο για τη επιχειρηματικότητα η ΕΒΕΠ άντεξε και αποτέλεσε ένα εργαλείο αντιμετώπισης της κρίσης. Επίσης τόνισε ότι είναι φίλος και σύμμαχος των επιμελητηρίων όλης της Μακεδονίας και της Θράκης

Στη συνέχεια συζήτησαν για τα προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων αλλά και τους τρόπους με τους οποίους η Πιερία θα μπορέσει να ενισχύσει την παραγωγική της διαδικασία για το παρεμπόριο που “πληγώνει” τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και την αναπτυξιακή πορεία της Ελλάδας.

Προηγούμενο 10η ΕΒΕΠ-ΚΜ 2019 – Η Ταυτότητα της εκθεσιακής δραστηριότητας

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας