Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Συνέδριο «Η Ώρα της Ελληνικής Οικονομίας» από το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο

Tο Eλληνο-Aμερικανικό Eμπορικό Eπιμελητήριο διοργανώνει το καθιερωμένο συνέδριο “H Ωρα της Eλληνικής Oικονομίας-Ώρα Ευθύνης, Αποφάσεων & Δράσης“, στις 14 & 15 Δεκεμβρίου 2011, στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental.

Οι πολιτικές και οικονομικές συγκυρίες καθιστούν το συνέδριο μοναδικό, δεδομένου ότι το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο θα φιλοξενήσει στο βήμα του τους κορυφαίους κυβερνητικούς παράγοντες της χώρας μας, οι οποίοι αυτό το διάστημα συνεργάζονται για την αντιμετώπιση των ιδιαίτερα κρίσιμων προβλημάτων που ταλανίζουν τη χώρα μας. Πιο συγκεκριμένα, θα μιλήσουν ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας κ. Λουκάς Παπαδήμος, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς κ. Γιώργος Παπανδρέου, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Αντώνης Σαμαράς,  ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γιώργος Καρατζαφέρης και η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας κ. Ντόρα Μπακογιάννη. Επίσης ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται να έχει η ομιλία του Αμερικανού Πρέσβη κ. Daniel Bennett Smith αλλά και του κ. Horst Reichenbach, Επικεφαλής του Task Force για την Ελλάδα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Επίσης, θα μιλήσουν υπουργοί της κυβέρνησης, εκπρόσωποι οικονομικών οργανισμών και χρηματοοικονομικών ιδρυμάτων, οικονομικοί αναλυτές και επιχειρηματίες.

Ενημερωτικό υλικό για το συνέδριο:

Εάν επιθυμείτε να συμμετάσχετε, παρακαλούμε να επιστρέψετε συμπληρωμένο το επισυναπτόμενο έντυπο συμμετοχής με fax: 210 6985686-7 ή με email: a.dikeoulia@amcham.gr. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο τηλ.: 210 6993559, website: www.amcham.gr.

Σχετικά Αρχεία:

Προηγούμενο Υποψήφιοι Επιμελητηριακών Εκλογών 2011

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας