Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Συνέντευξη τύπου για την Επετειακή 10η ΕΒΕΠ-ΚΜ 2019

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου: «Η ΕΒΕΠ-ΚΜ αποτελεί πλέον έναν απόλυτα επιτυχημένο θεσμό-που ξεκίνησε σε περίοδο οικονομικής κρίσης-που οφείλει την επιτυχία αυτή, στην άψογη συνεργασία των συνδιοργανωτών με στόχο την προβολή, την προώθηση και ανάδειξη των τοπικών επιχειρήσεων».

Συνέντευξη τύπου, για την Επετειακή 10η ΕΒΕΠ-ΚΜ 2019, παραχώρησαν από κοινού  οι συνδιοργανωτές, κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας, κ.  Σοφία Μαυρίδου Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας και κ.  Κώστας Κουκοδήμος Δήμαρχος Κατερίνης, τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019,  στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας, υπογράμμισε ότι η επιτυχία της έκθεσης, διαφαίνεται τόσο από τη δεκαετή διάρκεια της έκθεσης, όσο και από τον αριθμό των συμμετεχόντων, που κάθε χρόνο αυξάνεται.

Ο κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, ευχαρίστησε τόσο την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας όσο και το Δήμο Κατερίνης, για την οικονομική ενίσχυση και τη γενικότερη στήριξη και αναφέρθηκε στην επιτακτική ανάγκη δημιουργίας μόνιμου εκθεσιακού χώρου, προσκαλώντας πολίτες και επισκέπτες της Πιερίας να προσέλθουν στην έκθεση με εχέγγυα την αισιοδοξία, το μεράκι αλλά και την άψογη διοργάνωση.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, έκανε λόγο για ένα μεγάλο επιχειρηματικό, κοινωνικό, πολιτιστικό και τουριστικό γεγονός για την Πιερία και την ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας. Η κ. Σοφία Μαυρίδου, επεσήμανε,  ότι η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας,  θα συνεχίσει να στηρίζει σημαντικές δράσεις και να αναλαμβάνει τη συνδιοργάνωση μεγάλων γεγονότων, που επιδιώκουν την ανάδειξη και την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων, την προβολή της πιερικής επιχειρηματικότητας, των τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών. Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, έκανε λόγο για ένα μεγάλο επιχειρηματικό, κοινωνικό, πολιτιστικό και τουριστικό γεγονός για την Πιερία και την ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας. Η κ. Σοφία Μαυρίδου, επεσήμανε,  ότι η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας,  θα συνεχίσει να στηρίζει σημαντικές δράσεις και να αναλαμβάνει τη συνδιοργάνωση μεγάλων γεγονότων, που επιδιώκουν την ανάδειξη και την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων, την προβολή της πιερικής επιχειρηματικότητας, των τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών.

Στη συνέχιση της στήριξης του Δήμου Κατερίνης, στη διοργάνωση της έκθεσης, αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Κατερίνης, που επανέλαβε τη θέση του για υλοποίηση μόνιμου εκθεσιακού χώρου, ενώ παρουσίασε αναλυτικά τις δαπάνες, που θα αναλάβει ο Δήμος Κατερίνης, για την αρτιότερη λειτουργία της έκθεσης. Ο κ. Κώστας Κουκοδήμος, συνεχάρη τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας, για την πρωτοβουλία της δημιουργίας της έκθεσης πριν από δέκα χρόνια, με αποτέλεσμα σήμερα η Πιερία να προβάλλεται πανελλαδικώς.

Προηγούμενο 10η ΕΒΕΠ-ΚΜ – Πληροφορίες (Εγκαίνια – Διάρκεια – Χαρακτηριστικά – Ωράριο)

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας