Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Συνεδρίασε το Δ.Σ. Επιμελητηρίου Πιερίας

Συνάντηση με τους βουλευτές Πιερίας για τα προβλήματα του επιχειρείν

Σύσκεψη στο Επιμελητήριο για το παρεμπόριο

Τη συμμετοχή του Επιμελητηρίου Πιερίας στο 9o παγκόσμιο συνέδριο Επιμελητηρίων που θα πραγματοποιηθεί στο Τορίνο στις 10-12 Ιουνίου αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο κατά τη συνεδρίασή του το απόγευμα της Πέμπτης 19 Φεβρουαρίου.

Το Παγκόσμιο Συνέδριο Επιμελητηρίων (World Chambers Congress) είναι το μοναδικό διεθνές φόρουμ για στελέχη Επιμελητηρίων και επιχειρηματίες απΆ όλο τον κόσμο, για να μοιραστούν την εμπειρία βέλτιστων πρακτικών, την ανάπτυξη νέων δικτύων και να μάθουν για καινοτόμα έργα. Πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία που θα φέρει την παγκόσμια επιχειρηματική κοινότητα στην καρδιά της Ευρώπης και της Μεσογείου. Το 9ο Παγκόσμιο Συνέδριο Επιμελητηρίων θα επικεντρωθεί στη δικτύωση. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενισχύσουν τις διεθνείς σχέσεις, την ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών σχεδίων και να πάρουν ιδέες απΆ όλο τον κόσμο μέσω:

– ενός διαδραστικού εκθεσιακού χώρου: πάνω από 2500 τ.μ. μέσα στο Συνεδριακό Κέντρο
-ενός ταχύτατου προγράμματος δικτύωσης (επιμελητήριο σε επιμελητήριο, επιμελητήριο σε επιχείρηση, επιχείρηση σε επιχείρηση)
-Μίας γόνιμης ανταλλαγής βέλτιστων πρακτικών χάρη στο συναρπαστικό Παγκόσμιο Διαγωνισμό Επιμελητηρίων.

Θέματα της ημερήσιας διάταξης

Στα υπόλοιπα θέματα της ημερήσιας διάταξης, μεταξύ άλλων, αποφασίστηκε η εγκατάσταση και ενεργοποίηση του eshop στην ηλεκτρονική σελίδα του Επιμελητηρίου (www.champier.gr), η συμμετοχή του Επιμελητηρίου στην Έκθεση «FRESKON 2015», που θα πραγματοποιηθεί στις 23-25/04/2015 στο εκθεσιακό κέντρο ΔΕΘ-ΗELEXPO, η ανάθεση στον ΕΦΕΤ  δύο εκπαιδευτικών προγραμμάτων και η διοργάνωση ημερίδας σε συνεργασία με τον Δήμο Κατερίνης με θέμα «Νέα Νομοθεσία για συμμετοχή σε Δημόσιους Διαγωνισμούς».

Συνάντηση με τους Βουλευτές στο Επιμελητήριο 

Ολοκληρώνοντας τη συνεδρίαση, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Χατζηχριστοδούλου αναφέρθηκε στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί με τους βουλευτές Πιερίας το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου, στις 6:30 το απόγευμα. Σκοπός της συνάντησης ? σύσκεψης είναι η επαφή του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου με τους τρεις νεοεκλεγέντες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Πιερία Ζ. Ζάννα, Μπ. Σκούφα και Χ. Τζαμακλή καθώς και με τον Βουλευτή της ΝΔ Κ. Κουκοδήμο όπου θα τους τεθούν αναπτυξιακά ζητήματα του νομού καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική επιχειρηματικότητα.

Σύσκεψη για το Παρεμπόριο

Τέλος, ο Πρόεδρος ενημέρωσε το σώμα για τη σύσκεψη για το παρεμπόριο, που προγραμματίστηκε για το πρωί της Κυριακής 8 Μαρτίου, προκειμένου να συντονιστούν οι ενέργειες για την πάταξη του φαινομένου στην Πιερία. Άλλωστε,  ο κ. Χατζηχριστοδούλου ως υπεύθυνος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος για το θέμα του παρεμπορίου θα παραβρεθεί σε αντίστοιχες συσκέψεις σε όλα τα Επιμελητήρια της χώρας συντονίζοντας τις προσπάθειες.

Προηγούμενο 6o FORUM ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ – Επιστημονικό Συνέδριο, 14/03/2015-15/03/2015, ΕΛΛΑΔΑ

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας