Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Συνεργασία του Επιμελητηρίου Πιερίας με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Ξεκινούν σεμινάρια επιμόρφωσης από το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης  

Χατζηχριστοδούλου: «Εξασφαλίζουμε στα μέλη μας υψηλού επιπέδου επιμορφωτικά σεμινάρια»

Σειρά επιμορφωτικών σεμιναρίων σε συνεργασία με το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας εγκαινιάζει το Επιμελητήριο Πιερίας.

Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης τηλεδιάσκεψη με τη συμμετοχή του προέδρου του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλία Χατζηχριστοδούλου, του αντιπρύτανη και προέδρου του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης, Δημήτριου Κυρκίλης, της προϊσταμένης του Επιμελητηρίου Μάχης Κολοκάτση και στελεχών του ΚΕΔΙΒΙΜ, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν οι θεματικές των σεμιναρίων και οι επιμέρους λεπτομέρειες της συνεργασίας των δύο πλευρών.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας του Επιμελητηρίου Πιερίας με το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Μία συνεργασία  μέσω της οποίας εξασφαλίζουμε στα μέλη μας υψηλού επιπέδου επιμορφωτικά σεμινάρια που θα παρέχουν τις απαραίτητες γνώσεις προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις σύγχρονες ανάγκες της επιχειρηματικής δραστηριότητας» ανέφερε ο κ. Χατζηχριστοδούλου, υπογραμμίζοντας ότι το Επιμελητήριο Πιερίας δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στη διαρκή επιμόρφωση των μελών-επαγγελματιών. «Οι προκλήσεις είναι πολλές και το επιχειρηματικό περιβάλλον μεταβάλλεται συνεχώς. Αρκεί να δούμε τις βίαιες-σε πολλές περιπτώσεις-αλλαγές που επιβλήθηκαν στην επιχειρηματική δραστηριότητα λόγω της πανδημίας. Απέναντι σε αυτές τις αλλαγές το Επιμελητήριο απαντά με γνώση την οποία θα παρέχουμε στα μέλη μας μέσω των σεμιναρίων που δρομολογούνται με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Οι θεματικές θα αφορούν τόσο τον εμπορικό όσο και τον μεταποιητικό τομέα, τις οριζόντιες ψηφιακές δεξιότητες, τον τρόπο «ανάγνωσης» του ισολογισμού, το ψηφιακό εμπόριο κ.α» πρόσθεσε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου.

Προηγούμενο Πρόσκληση Υποβολής Προτάσεων του EUIPO για Κουπόνια Διανοητικής Ιδιοκτησίας

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας