Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Σύσταση Κέντρου Διαμεσολάβης Πιερίας από το Επιμελητήριο Πιερίας και τον Δικηγορικό Σύλλογο Κατερίνης

Με εντατικούς ρυθμούς ετοιμάζεται το Κέντρο Διαμεσολάβησης Πιερίας που συστήθηκε από το Επιμελητήριο Πιερίας και τον Δικηγορικό Σύλλογο Κατερίνης.

DSC_2592copy-1_F5740.JPGΤην περασμένη εβδομάδα συνεδρίασε το νεοσυσταθέν Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Διαμεσολάβησης Πιερίας, απαρτιζόμενο από τους Χατζηχριστοδούλου Ηλία Πρόεδρο, Χαράλαμπο Μπρουσκέλη Αντιπρόεδρο, Μάρκο Κουλούμογλου Γενικό Γραμματέα, Σταματία Μουρίκα-Βελώνη Ταμία, Αντώνιο Παπαντωνίου μέλος και Γεώργιο Μπαλάτο μέλος.

Στη συνεδρίαση κλήθηκαν και παρευρέθηκαν διαπιστευμένοι διαμεσολαβητές δικηγόροι του Νομού Πιερίας. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την οργάνωση και την λειτουργία του Κέντρου.

DSC_2596copy-1_F5802.JPGΟ Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕ.Δ.Π. κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, αφού καλωσόρισε τους διαμεσολαβητές που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση, ανέφερε ότι:

« σαν Επιμελητήριο έχουμε προβεί στην προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού και θα είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε αιτήσεις ενδιαφερομένων για επίλυση διαφορών. Τόνισε ότι πιστεύει στο θεσμό της διαμεσολάβησης ο οποίος έχει μέλλον και μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά».

Ο Αντιπρόεδρος του ΚΕ.Δ.Π. κ. Χαράλαμπος Μπρουσκέλης, τους εξήγησε το λόγο της συνάντησης , ο οποίος είναι, η δημιουργία μίας ομάδας συντονιστών ? συμβούλων που θα βοηθήσει στο σωστή λειτουργία του Κέντρου, προς όφελος όλων, υπογραμμίζοντας τα πλεονεκτήματα της διαμεσολάβησης.

Οι παρόντες διαμεσολαβητές δεσμεύτηκαν να δημιουργήσουν ομάδα συντονιστών ? συμβούλων για να συνεργαστούν με το Δ.Σ. του ΚΕ.Δ.Π. για τη γρήγορη, σωστή και αποδοτική λειτουργία του Κέντρου.

Προηγούμενο ΚΕΔΑ/Σκοτίνας – Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (Εκμίσθωση Συνεργείου Καθαριότητας)

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας