Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Τιμητικές Απονομές Πλακετών κατά την ετήσια εκδήλωση Κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Επιμελητηρίου Πιερίας

Παρουσία πλήθους κόσμου της επιχειρηματικής κοινότητας του Νομού Πιερίας, που παρευρέθηκε στην ετήσια εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμελητηρίου Πιερίας, έγιναν οι καθιερωμένες τιμητικές απονομές πλακετών.
Η πρώτη τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε σε έντονα συγκινησιακό κλίμα στον πρώην Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Γεώργιο Παπαστάμκο για την προσφορά και το έργο του στην Ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας.
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ.Ηλίας Χατζηχριστοδούλου μίλησε τόσο για την επιτυχημένη πολιτική διαδρομή και την πολύχρονη προσφορά του Γεωργίου Παπαστάμκου πάντα προς όφελος της Ελλάδας όσο και για τον σπουδαίο άνθρωπο και φίλο Γιώργο που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση.
Την τιμητική πλακέτα στον κ. Γεώργιο Παπαστάμκο απένειμε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου μαζί με την Α΄Αντιπρόεδρο κα. Σταματία Βελώνη.

Η δεύτερη τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε στον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας κ. Γεώργιο Τζήμα, για τη συμβολή του και τις συντονισμένες δράσεις και ελέγχους στις οποίες συμμετείχαν οι αρμόδιες Αστυνομικές Υπηρεσίες της Πιερίας, με στόχο την πρόληψη και την καταστολή του φαινομένου του παρεμπορίου στην Πιερία.
Ενός φαινομένου που αποτελεί τη μεγάλη πληγή για το υγιές εμπόριο τόσο της χώρας όσο και του Νομού μας και είναι ένας από τους πρωταρχικούς στόχους του Επιμελητηρίου Πιερίας.
Την απονομή έκανε η Οικονομική Επόπτης του Επιμελητηρίου Πιερίας κα. Χάϊδω Παπαχατζή.

Η τρίτη τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε στον Πύραρχο κ. Ευάγγελο Φαλάρα Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κατερίνης στο πρόσωπο του οποίου βραβεύτηκε όλο το προσωπικό της Π.Υ. για την προσφορά τους στον συνάνθρωπο και το έργο που εκτέλεσαν καθόλη τη διάρκεια του έτους σε επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης στον Όλυμπο υπό εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες και με κίνδυνο της ζωής τους, καθώς και για την άσκηση των καθηκόντων τους στις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν το Νομό μας.
Την πλακέτα απένειμε ο Β΄Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ιωάννης Πεϊδης.

Προηγούμενο Ετήσια Δεξίωση Επιμελητηρίου Πιερίας – Ηλίας Χατζηχριστοδούλου: «Η επιμελητηριακή κοινότητα έχει πολλές φορές διεκδικήσει τα αυτονόητα και δεν θα σταματήσει να το κάνει μέχρι να εισακουστεί»

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας