Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Το Επιμελητήριο Πιερίας επισκέφτηκαν Φοιτητές από την Πολωνία

Επίσκεψη στο Επιμελητήριο Πιερίας πραγματοποίησαν, το πρωί της Πέμπτης 2 Ιουνίου, 60 Φοιτητές συνοδευόμενοι από τους καθηγητές τους, της σχολής  Zespol Szkol imienia Wincentego Witosa, τωντμημάτων Οικονομίας και Εφαρμογών Πληροφορικής, με έδρα  την πόλη  Sucha Beskidzka στην Πολωνία.  Η επίσκεψή τους πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια συμμετοχής τους στο πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών ERASMUS. Τους φοιτητές υποδέχθηκε, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Χατζηχριστοδούλου Ηλίας.

«Χαιρόμαστε ιδιαίτερα  που βρίσκεστε στο νομό μας και ιδιαίτερα που επισκέπτεστε το Επιμελητήριο Πιερίας, τον πυρήνα της επιχειρηματικής δραστηριότητας στην περιοχή μας»  σημείωσε ο κ. Χατζηχριστοδούλου καλωσορίζοντας τους φοιτητές και στη συνέχεια παρουσίασε το οικονομικό και παραγωγικό προφίλ του Νομού μας. Αναφέρθηκε εκτενώς στον αριθμό των επιχειρήσεων που λειτουργούν στην Πιερία, τους κλάδους που  δραστηριοποιούνται και στα οικονομικά μεγέθη του νομού. Ιδιαίτερη έμφαση έδσε για τις προοπτικές ανάπτυξης της περιοχής μας και τις δράσεις που αναπτύσσει το Επιμελητήριο προς την κατεύθυνση αυτή.  

Κλείνοντας την παρουσίασή του αναφέρθηκε στην οικονομική ύφεση που διέρχεται η χώρα μας και στον ρόλο του «επιχειρείν» για την ανάκαμψή της, τονίζοντας ότι: «Μόνο η ιδιωτική πρωτοβουλία μπορεί να παράξει πλούτο.  Ζούμε σε ένα προικισμένο τόπο. Αξιοποιώντας τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα έχουμε προοπτική ανάκαμψης και προόδου και προς αυτή τη κατεύθυνση εργαζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις».

Προηγούμενο Δημοτική Ενότητα Δίου – Προμήθεια απορριμματοφόρου

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας