Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Το Επιμελητήριο Πιερίας στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση Greek Tourism Expo, 4-6 Δεκ. 2015, Αθήνα

Μετά την άκρως επιτυχημένη παρουσία στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση “PHILOXENIA” της Θεσσαλονίκης, το Επιμελητήριο Πιερίας συνεχίζει την έντονη δραστηριότητα ανάδειξης της τουριστικής Πιερίας, αυτή τη φορά με την πρώτη συμμετοχή στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση “GreekTourismExpo”  που για δεύτερη συνεχή χρονιά θα ανοίξει τις πύλες της στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στaΣπάτα Αττικής (Αερολιμένας Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”), από τις 4 έως τις 6 Δεκεμβρίου 2015.

 

Στην έκθεση θα συμμετέχουν Περιφέρειες, Δήμοι, Φορείς, Ξενοδοχεία, Τουριστικά γραφεία καθώς και επιχειρήσεις όλων των κλάδων του Ελληνικού τουρισμού.

Με το σύνθημα «COME TO MEET THE GREEKS – Ελάτε να γνωρίσετε τους Έλληνες» στην έκθεση θα φιλοξενηθούν 100 hosted buyers από Ευρώπη, Ασία, Μ. Ανατολή, Αμερική, Βαλκάνια και Τουρκία οι οποίοι θα καλύπτουν όλους τους τομείς του τουρισμού. Θα συμμετέχουν δε σε χιλιάδες Β2Β άριστα οργανωμένες συναντήσεις με τους εκθέτες οι οποίες θα είναι και το κλειδί της επιτυχίας για όλους.
Οι Hosted Buyers θα τύχουν πολύ υψηλού επιπέδου φιλοξενίας, θα επισκεφθούν Αρχαιολογικούς Χώρους, θα γνωρίσουν γωνιές της Αθήνας και θα γευτούν την υπέροχη Ελληνική κουζίνα.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, το Επιμελητήριο Πιερίας επιδιώκει να αναδείξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τόσο το τουριστικό προϊόν της Πιερίας, όσο και πτυχές της επιχειρηματικόητας του νομού που είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τον τουρισμό. Η δημιουργία ανταγωνιστικής τοπικής οικονομίας με εξωστρεφή προσανατολισμό, ποιότητα και έμφαση στην ισόρροπη ανάπτυξη των οικονομικών τομέων, η διαφοροποίηση της τοπικής παραγωγής με όρους ποιότητας, η αναβάθμιση των υπηρεσιών, η ορθολογική διαχείριση του περιβάλλοντος και η ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς, αποτελούν διαχρονικούς μας στόχους.

Η συμμετοχή του Επιμελητηρίου αφορά τις δράσεις της Επιμελητηριακής Εταιρίας Στήριξης Επιχειρήσεων Πιερίας για την προβολή της περιοχής εφαρμογής LEADER του νομού, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2007 -2013”.

Το περίπτερο του Επιμελητηρίου θα βρίσκεται στη θέση Α56Α του εκθεσιακού κέντρου “Metropolitan Expo Athens”

Προηγούμενο Εκατοντάδες κεριά στην Κατερίνη στη μνήμη των θυμάτων τρομοκρατίας του Παρισιού

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας