Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Το Επιμελητήριο Πιερίας στο 4ο Ελληνικό Σαββατοκύριακο στο Βελιγράδι 3-5 Μαΐου 2019

Το Επιμελητήριο Πιερίας στο πλαίσιο της προώθησης, στήριξης και ανάδειξης του Τουριστικού προϊόντος της Πιερίας και ενόψει της θερινής τουριστικής περιόδου, θα λάβει  μέρος στην εκδήλωση  «4ο Ελληνικό Σαββατοκύριακο» στο Βελιγράδι που θα πραγματοποιηθεί από τις 3 Μαΐου έως τις 5 Μαΐου 2019, στην πλατεία Trg Nikole Pasica του Βελιγραδίου.

Στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Πιερίας θα διανέμεται έντυπο υλικό για την προβολή του Νομού Πιερίας και την προσέλκυση τουριστών όλες τις εποχές του χρόνου.

Έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις με δημοσιογράφους και τουριστικούς πράκτορες με σκοπό την προβολή του Ν. Πιερίας σε ραδιοφωνικούς, και τηλεοπτικούς σταθμούς, εφημερίδες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παρουσιάζοντας τον Πιερικό Τουρισμό και ενισχύοντας τις παραδοσιακά καλές  σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Σερβίας.

Η όλη εκδήλωση διοργανώνεται από τη Διεθνή Ένωση Φιλίας (International Friendship Association) υπό την αιγίδα της Κυβέρνησης της πόλης του Βελιγραδίου, του Beokom, του Τουριστικού Οργανισμού Βελιγραδίου, του Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού της Σερβίας, του Συνδέσμου Ελληνικών Επιχειρήσεων της Σερβίας,  της Πρεσβείας της Ελλάδας στο Βελιγράδι και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Προηγούμενο Ολοκληρώνεται σήμερα Μ. Πέμπτη το βράδυ η Δράση «Πάσχα στον τόπο μας»

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας