Επιμελητήριο Πιερίας

Ελ

En

_YPEX_B1

Έκθεση AFOBA-Aqaba Blue: Ocean Future in Action 2026 στην Ιορδανία (Ακάμπα, 16-19 Μαρτίου 2027)

Η διεθνής έκθεση ABOFA 2026 (Aqaba Blue: Ocean Future in Action) θα πραγματοποιηθεί από τις 16 έως τις 19 Μαρτίου 2027 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Άκαμπα (AIEC) στην Ιορδανία. Πρόκειται για μια κορυφαία επιχειρηματική και εκθεσιακή διοργάνωση που εστιάζει στην κατάδυση, τη θαλάσσια τεχνολογία, τα θαλάσσια σπορ, τον τουρισμό και τη γαλάζια οικονομία στην περιοχή της Ερυθράς Θάλασσας.

Η ABOFA 2026 λειτουργεί ως μια δυναμική πλατφόρμα δικτύωσης επιχειρηματικών φορέων και επιχειρήσεων με άλλες επιχειρήσεις, κυβερνητικούς φορείς και καταναλωτές. Η εκδήλωση συγκεντρώνει παγκόσμιες επωνυμίες, ερευνητές, δύτες, επενδυτές και επαγγελματίες του θαλάσσιου κλάδου, με στόχο τη δικτύωση, τη συνεργασία, την παρουσίαση τεχνολογιών, τη διεξαγωγή επιδείξεων, καθώς και τη συμμετοχή σε θεματικές δραστηριότητες και εμπειρίες απευθείας προς τον καταναλωτή. Η Έκθεση αναμένεται να φιλοξενήσει τουλάχιστον 80 εκθέτες από όλο τον κόσμο, 50 ομιλητές, 20 εξειδικευμένα workshops και συνέδρια και τουλάχιστον 4.000 επισκέπτες και επαγγελματίες του κλάδου.

Για περισσότερες πληροφορίες συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.abofa.jo ή και να επικοινωνήσουν με τους διοργανωτές στο e-mail:  info@abofa.jo  ή και στα τηλέφωνα +962 793131319 | +962 797979793.

Πηγή: B1 Διεύθυνση Σχεδιασμού Εξωστρέφειας & Συντονισμού Φορέων Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών

Previous Διεθνές τεχνολογικό συνέδριο Horizon Deep Tech Summit – Πρόσκληση για Ελληνική συμμετοχή (Μαδρίτη, 10-12.11.2026)