Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Γραφείο ΟΕΥ Σεούλ: Αίτημα από κορεατική εταιρεία για εισαγωγή ελληνικών προϊόντων διατροφής

Ανακοινώνουμε ότι το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας της Ελλάδος στη Σεούλ, κατόπιν σχετικών συζητήσεων με την κορεατική εταιρεία Daehan Flour Mills, η οποία παράγει και προωθεί στην κορεατική αγορά άλευρα και ζυμαρικά, ενημερώνει ότι πρόκειται να εισάγει διατροφικά προϊόντα, τα οποία προτίθενται να προωθήσουν στο ευρύ δίκτυο διανομής που ήδη διατηρούν, ως μια από τις σημαντικότερες εταιρείες της Κορέας.

Ειδικότερα ο Αναπληρωτής Διευθυντής του Τμήματος Αγορών της εταιρείας κ. Minwoo Kim ζήτησε να του τεθούν υπόψη ελληνικά προϊόντα ώστε η ομάδα του να επιλέξει ορισμένα εξ’ αυτών για να εισαχθούν στην κορεατική αγορά.

Κατηγορίες προϊόντων που ενδιαφέρουν κυρίως την εν λόγω εταιρεία είναι: τυρί, γιαούρτι, αρτοποιήματα (snacks, παξιμάδια, crackers), ζαχαρώδη (μπισκότα, croissant), ελιές, ελαιόλαδο, αποξηραμένα φρούτα, είδη θαλασσινών σε κονσέρβες (όχι καπνιστά), ξηροί καρποί, αλείμματα, είδη μουστάρδας, αυγοτάραχο.

Το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων προκειμένου να υπάρξει συστηματική ανταπόκριση στο συγκεκριμένο αίτημα, προτείνει στους ενδιαφερόμενους να αποσταλούν συγκεκριμένες προτάσεις προϊόντων σε μορφή αρχείων .pdf με περιεκτικές πληροφορίες του προϊόντος, που δεν θα ξεπερνούν την μια σελίδα, στις οποίες να περιλαμβάνονται και τα στοιχεία επικοινωνίας κάθε εταιρείας (τηλέφωνο σταθερό και κινητό, αρμόδιος και e-mail).

Η κορεατική πλευρά θα έλθει κατόπιν σε απευθείας επαφή με ενδιαφερόμενους για να προσδιορίσει τον τρόπο έναρξης συνεργασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για περαιτέρω πληροφόρηση με το Γραφείο ΟΕΥ Σεούλ (ecocom-seoul@mfa.gr +82-27291397, κινητό +82-1091979706 (whatsup, viber).

Καθώς η εταιρεία σκοπεύει να αναπτύξει τη δραστηριότητά της το αμέσως προσεχές διάστημα παρακαλούμε μας περιέλθει σχετική πληροφόρηση μέχρι 1η Μαρτίου 2023.

Προηγούμενο Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Αλγερίας: Ενημερωτικό Δελτίο Ιανουάριου 2023

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας