Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Διεθνές Εμπορικό Γεγονός Φρούτων και Λαχανικών “Freskon Helexpo”, Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κεντρο Θεσσαλονίκης, 23-25/4/2023

Η Freskon Expo επέστρεψε και σας περιμένει σε ένα άκρως “φρέσκο” show για τον κλάδο των φρούτων και των λαχανικών σε ευρωπαϊκό επίπεδο!

Το Διεθνές Εμπορικό Γεγονός Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών Freskon Expo, αποτελεί το επίκεντρο των εξελίξεων στον κλάδο των φρέσκων προϊόντων, συνιστώντας τη μεγαλύτερη συνάντηση παραγωγών και ομίλων του διεθνούς λιανεμπορίου, αλλά και εγχώριων και ξένων διακινητών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Η Freskon έχει ως στόχο την ανάδειξη των εξαιρετικών φρέσκων προϊόντων, την ανάπτυξη του εμπορίου και των εξαγωγών τους και τη διεύρυνση συνεργασιών του κλάδου, μέσα από μια ποιοτική εκθεσιακή διοργάνωση με στοχευμένο πρόγραμμα Β2Β συναντήσεων, διεθνή συνέδρια, παράλληλες εκδηλώσεις και παρουσιάσεις καινοτόμων προϊόντων.

Από τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της Έκθεσης, ξεχωρίζουν

το Διεθνές Συνέδριο της Freskon, το οποίο φέτος είναι αφιερωμένο στα εσπεριδοειδή, το εμπεριστατωμένο πρόγραμμα Hosted Buyers από 40 χώρες και η στοχευμένη ενότητα για τη δικτύωση του λιανεμπορίου με τα super market, η FreshCon Market.

Συνέδριο Εσπεριδοειδών

Το συνέδριο της FRESKON στη φετινή διοργάνωση θα εστιάσει το ενδιαφέρον στις τελευταίες εξελίξεις για την παραγωγή και την εμπορία των εσπεριδοειδών με τη συμμετοχή εκλεκτών ομιλητών του κλάδου, διεθνούς κύρους.

Στόχος του συνεδρίου είναι να έλθουν πιο κοντά οι χώρες της Ε.Ε που παράγουν εσπεριδοειδή, να αναλυθούν τα προβλήματα που πλήττουν τον συγκεκριμένο κλάδο και μέσα από έναν γόνιμο διάλογο, να διατυπωθούν προτάσεις, ώστε να υπάρξει ένα καλύτερο αύριο στον τομέα των εσπεριδοειδών.

FreshCon Market

Με στόχο τη σύνδεση της παραγωγής φρούτων και λαχανικών με το λιανεμπόριο, η FreshCon Market, αποτελεί μια ιδιαίτερης στόχευσης ενότητα, καθώς μεγάλες εγχώριες και διεθνείς αλυσίδες σούπερ-μάρκετ έρχονται σε επαφή με τους επαγγελματίες του αγροτικού κλάδου από όλη την Ελλάδα, δημιουργώντας το κατάλληλο πλαίσιο δικτύωσης για τη σύναψη σημαντικών εμπορικών συμφωνιών. Για 7η χρονιά, η HELEXPO σε συνεργασία με το περιοδικό Φρουτονέα διοργανώνει το «FreshConMarket 2023», το οποίο θα πραγαμτοποιηθεί το διήμερο 24 και 25 Απριλίου.

Προηγούμενο Διεθνής Έκθεση Istanbul Γραφικής Ύλης, Χαρτικών, Σχολικών Ειδών και Ειδών Γραφείου 2023

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας