Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Διοργάνωση ενημερωτικών ημερίδων αποφάσισε το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Πιερίας κατά την τακτική του συνεδρίαση

Τη διοργάνωση προσεχών ενημερωτικών ημερίδων αποφάσισαν, τα μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Πιερίας κατά τη συνεδρίαση του, το βράδυ της Τετάρτης 25 Οκτωβρίου.

Μετά από εισήγηση του Προέδρου κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου, το Δ.Σ. ψήφισε τη διοργάνωση ημερίδων που θα πραγματοποιηθούν τους επόμενους δύο μήνες.

Μία ημερίδα θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Ελληνο-Αφρικανικό Επιμελητήριο, την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου με θέμα: «Εξαγωγές στην Υποσαχάρια Αφρική» και εισηγητές πρέσβεις κρατών της περιοχής καθώς και επιχειρηματιών οι οποίοι δραστηριοποιούνται ήδη στην προαναφερθείσα περιοχή.

Θα ακολουθήσει το Δεκέμβριο μια ημερίδα σε συνεργασία με το Ελληνο-Ινδικό Επιμελητήριο με θέμα «Προώθηση των εξαγωγών στην Αγορά της Ινδίας», με κυρίως προωθούμενο προϊόν τα Ακτινίδια Πιερίας.

Επίσης το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Πιερίας αποφάσισε, μετά από πρόσκληση του Σύλλογου Σερβοελληνικής Φιλίας ”ΦΙΛΟΣ”, να συμμετέχει στο Φεστιβάλ «ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ- Ημέρες Σερβοελληνικής Φιλίας», που θα πραγματοποιηθεί από 1 έως 3 Δεκεμβρίου 2023, στην πόλη Kragujevac της Σερβίας.

Τέλος, ο Πρόεδρος Ηλίας Χατζηχριστοδούλου ενημέρωσε το σώμα ότι έχει σταλεί πρόσκληση από τη Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας του Υπουργείου Ανάπτυξης, για την εκδήλωση απονομής «Εύφημης Μνείας» στο Επιμελητήριο Πιερίας, στο πλαίσιο της βράβευσης των τριών εθνικών νικητών -Ελληνική Αστυνομία, Δήμος Αθηναίων, Επιμελητήριο Πιερίας- του Διαγωνισμού «Ευρωπαϊκά Βραβεία Προώθησης της Επιχειρηματικότητας 2023» του Υπουργείου Ανάπτυξης, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου στην Αθήνα.

Προηγούμενο Συγχαρητήρια επιστολή στο Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κίτρους Κατερίνης & Πλαταμώνος κ. κ. Γεώργιο για την εκλογή του ως Καθηγητού του Τμήματος Θεολογίας του Α.Π.Θ. από τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Πιερίας

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας