Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Εκθεσιακά και Διαπολιτισμικά webinars της ENTERPRISE GREECE

Ακαδημία Ανάπτυξης Εξαγωγών για τον ψηφιακό μετασχηματισμό, το ηλεκτρονικό εμπόριο, τη διεθνή ενημέρωση και δικτύωση

Η εκπαίδευση των ελληνικών εξαγωγικών επιχειρήσεων και η περαιτέρω επέκταση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στην παγκόσμια αγορά, αποτελεί προτεραιότητα για την Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece).

Η Enterprise Greece, συμπληρώνοντας τις υπηρεσίες για την προσέγγιση των ξένων αγοραστών, δημιούργησε την Enterprise Greece Exports Academy με στόχο την παροχή Εκπαίδευσης & Συμβουλευτικής προς τους Έλληνες Εξαγωγείς. Σκοπός της η παροχή εξειδικευμένης εκπαίδευσης και κατάρτισης, εξατομικευμένης συμβουλευτικής καθώς και τεχνικής βοήθειας στις ελληνικές παραγωγικές επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να διεισδύσουν σε ξένες αγορές και να εδραιωθούν σε αυτές.

Στοχεύοντας στην ενίσχυση των εθνικών μας εξαγωγών, τα ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα της Enterprise Greece Exports Academy, επιδιώκουν την:

  • υποστήριξη της βιώσιμης ανάπτυξης των επιχειρήσεων
  • αναβάθμιση και ενδυνάμωση των δεξιοτήτων των απασχολούμενων σε αυτές σε συγκεκριμένες θεματικές
  • εισαγωγή νέων και καινοτόμων τεχνολογιών στις επιχειρησιακές λειτουργίες των εξαγωγικών εταιρειών
  • μεταφορά τεχνογνωσίας για ανάπτυξη πωλήσεων μέσω ενημέρωσης και δικτύωσης σε ξένες αγορές

Η Enterprise Greece Exports Academy συνδυάζει τόσο τη θεωρητική εκπαίδευση, όσο και την εξατομικευμένη συμβουλευτική σε θέματα ψηφιακού μετασχηματισμού, ηλεκτρονικού εμπορίου και ψηφιακών πωλήσεων. Επιπλέον, σύμφωνα με τις διεθνείς βέλτιστες πρακτικές και τις τρέχουσες τάσεις, συμπεριλαμβάνονται και ειδικές θεματικές ενότητες σε επιλεγμένα αντικείμενα.

Enterprise Greece Exports Academy απευθύνεται σε όλες τις ελληνικές επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως μεγέθους, εξαγωγικής εμπειρίας και κλάδου δραστηριότητας, αλλά και σε όλα τα στελέχη που αντιλαμβάνονται τις αυξημένες απαιτήσεις των εμπορικών συναλλαγών με εταιρείες / πελάτες από όλο τον κόσμο και που επιθυμούν να ενισχύσουν τις απαραίτητες δεξιότητες και τεχνογνωσία ώστε να ανταποκριθούν επιτυχώς.

Η Enterprise Greece αλλά και τα Γραφεία Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων των κατά τόπους Πρεσβειών της Ελλάδας στο εξωτερικό, ως μέλη της ενιαίας δομής του ΥΠΕΞ, προσφέρουν στήριξη και βοήθεια σε πολλά επίπεδα τόσο στις ελληνικές επιχειρήσεις που επιθυμούν να τοποθετήσουν τα προϊόντα τους στο εξωτερικό όσο και σε ξένους αγοραστές.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις της Enterprise Greece, καθώς και τους τρόπους στήριξης των εξαγωγικών επιχειρήσεων: 2103355725 – 736, exports@eg.gov.gr

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΜΕΣΩ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2022 6 ΩΡΕΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΕΓΓΡΑΦΗ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΞΑΓΩΓΩΝ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2022 6 ΩΡΕΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΕΓΓΡΑΦΗ

Προηγούμενο POWTECH 2023, Διεθνής έκθεση για Τεχνολογίες Διαχείρισης Υλικών σε μορφή Σκόνης, Κόκκων & Χύμα Στερεών Υλικών, 26 – 28 Σεπτεμβρίου 2023 | Νυρεμβέργη, Γερμανία

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας