Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Ενημερωτική εκδήλωση για το Δίκτυο Φυσικού Αερίου στην Κατερίνη

Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση παρουσία τοπικών επιχειρηματιών του κλάδου, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 8 Μαΐου, στο Επιμελητήριο Πιερίας με θέμα: «Ενημέρωση σχετικά με τις Υφιστάμενες Εργασίες Επέκτασης του Δικτύου Διανομής ΔΕΔΑ στην Κατερίνη», η οποία συνδιοργανώθηκε από τη ΔΕΔΑ, το Δήμο Κατερίνης και το Επιμελητήριο Πιερίας.

Στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ελπίζει, με τη στήριξη όλων των αρμοδίων φορέων, στην επιτάχυνση της πύκνωσης του Δικτύου παροχής οικιακού και βιομηχανικού Φυσικού Αερίου. Επίσης, πρότεινε τη συνδιοργάνωση με τη ΔΕΔΑ πιστοποιημένων σεμιναρίων των τεχνικών τοποθέτησης.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Κώστας Κουκοδήμος  ο οποίος τόνισε ότι ο Δήμος αγκάλιασε το έργο και προσβλέπει στην αγαστή συνεργασία με τη ΔΕΔΑ προς όφελος των πολιτών και των επαγγελματιών.

Σύμφωνα με τα στελέχη της ΔΕΔΑ, η Κατερίνη είναι πρώτη σε συνδέσεις και αιτήσεις ανάμεσα στις πόλεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας εκτός της Θεσσαλονίκης.

Η αύξηση της πύκνωσης του Δικτύου Φυσικού Αερίου εντός του πολεοδομικού ιστού της Κατερίνης θα ολοκληρωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Όσον αφορά στην παροχή Φυσικού Αερίου βιομηχανικής χρήσης προβλέπεται να δρομολογηθεί το συντομότερο δυνατό.

Σχετικά δε με τις αιτήσεις που για οποιοδήποτε λόγο δεν υλοποιήθηκαν στο παρελθόν, η ΔΕΔΑ προτίθεται να τις επανεξετάσει.

Εκ μέρους της ΔΕΔΑ παρευρίσκονταν ο κ. Δημήτρης Αυλωνίτης Συντονιστής-Διευθυντής Εμπορικών Δραστηριοτήτων, ο κ. Θεόφιλος Μακρομάλλης Προϊστάμενος Τμήματος Εμπορικών & Οικιακών Πελατών, η κα Μαρία Καραγιάννη Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και ο κ. Κώστας Παπουτσίδης επιβλέπων του έργου, οι οποίοι έκαναν μια πλήρη ενημέρωση, παρέχοντας κάθε πληροφορία και απάντησαν στα ερωτήματα των ακροατών.

Προηγούμενο Υπουργείο Εξωτερικών: Δελτίο Επιχειρηματικών Πληροφοριών “Γνους Πράττε” (Απρίλιος 2023)

Ακολουθήστε μας

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας