Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Επίσκεψη μαθητών στο Επιμελητήριο Πιερίας από 2 χώρες της Ευρώπης στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+

Στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος Erasmus+ μαθητές με τους συνοδούς καθηγητές τους επισκέφθηκαν το πρωί της Δευτέρας 16 Μαΐου, το Επιμελητήριο Πιερίας.

Συνολικά 28 μαθητές της κατεύθυνσης των οικονομικών των λυκείων SZENT BENEDEK TECHNIKUM από την Ουγγαρία και του ZESPOT SZKOL IM. MARII από την Πολωνία, τους υποδέχθηκε εκ μέρους του Προέδρου του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου, ο Γενικός Γραμματέας κ. Αθανάσιος Κόκκινος.

Ο κ. Κόκκινος τους έκανε μια πλήρη ενημέρωση σχετικά με το ρόλο και τη λειτουργία του Επιμελητηρίου καθώς και τις υπηρεσίες που προσφέρει στους επιχειρηματίες-μέλη του, τονίζοντας ότι λόγω της υψηλής ποιότητας των προϊόντων του Νομού μας, το Επιμελητήριο δημιούργησε το σήμα πιστοποίησης των επιχειρήσεων. Κατέληξε λέγοντας ότι: «Η Πιερία έχει πολλούς επισκέπτες και από τις δύο χώρες και έχουμε άριστη συνεργασία εδώ και πολλά χρόνια σε όλα τα επίπεδα. Θα χαρούμε πολύ να σας ξαναδούμε στον τόπο».

Μετά την ενημέρωση ακολούθησαν ερωτήσεις και συζήτηση για θέματα επιχειρηματικότητας. Κατόπιν, έγινε ξενάγηση των μαθητών σε όλους τους χώρους του κτηρίου του Επιμελητηρίου και δόθηκε στα παιδιά έντυπο υλικό με πληροφορίες για το Νομό Πιερίας.

Προηγούμενο Στις Βρυξέλλες επιμελητηριακή αποστολή με επικεφαλής τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλία Χατζηχριστοδούλου

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας