Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Επιμελητηριακή αποστολή με επικεφαλής τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλία Χατζηχριστοδούλου στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Βουκουρεστίου

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου: «Η Πιερία είναι από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς των Ρουμάνων για το καλοκαίρι του 2023»

Δυναμική και επιτυχημένη η παρουσία του Επιμελητηρίου Πιερίας στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση «TTR Bucharest 2023», που πραγματοποιήθηκε από τις 23 έως τις 26 Φεβρουαρίου, με την συμμετοχή της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων Διαμερισμάτων Πιερίας Ημαθίας Πέλλας και της  Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας.

Επιμελητηριακή αποστολή

Στην επιμελητηριακή αποστολή εκτός του Προέδρου Ηλία Χατζηχριστοδούλου συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας Θανάσης Κόκκινος, η Οικονομική Επόπτης Χάιδω Παπαχατζή-Μακρίδου, η πρόεδρος του Τμήματος Υπηρεσιών Βίνα Φλογέρα, το μέλος του Δ.Σ. Μαρία Δέλιου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ενοικιαζομένων Δωματίων Διαμερισμάτων Ολυμπιακής Ακτής Θωμάς Τουργαΐδης και ο Αντιπρόεδρος της Παναγιώτης Θεοδωρίδης οι οποίοι εκπροσωπούσαν και την Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων Διαμερισμάτων Πιερίας-Ημαθίας-Πέλλας ως μέλος και ταμίας αντίστοιχα, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας Γιάννης Γκατζής και οι επιχειρηματίες Βαγγέλης Πόδας και Στέργιος Τόκας με συνεργάτες τους.

Το Επιμελητήριο Πιερίας, το μοναδικό από τα Επιμελητήρια της Ελλάδας που έδωσε το «παρών», εξασφάλισε ένα από τα καλύτερα περίπτερα, το οποίο έγινε πόλος έλξης χιλιάδων Ρουμάνων πολιτών και επιχειρηματιών του τουρισμού, με τη διανομή διαφημιστικού υλικού, την προβολή διαφημιστικών μηνυμάτων, τη γευσιγνωσία τοπικών προϊόντων και μουσικοχορευτικών εκδηλώσεων με τη συμμετοχή της Ελληνικής Ένωσης Ρουμανίας.

Το περίπτερο του Επιμελητηρίου Πιερίας επισκέφθηκε μεταξύ όλων των άλλων και ο ομογενής Βουλευτής  κ. Gabriel Dragos Zisopol, με τον οποίο ο πρόεδρος Ηλίας Χατζηχριστοδούλου είχε την ευκαιρία να συζητήσει για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Πιερίας στην αγορά της Ρουμανίας και τη διεύρυνση των εμπορικών σχέσεων μεταξύ Πιερίας και Ρουμανίας, καλώντας τον να επισκεφθεί και να γνωρίσει την Πιερική φιλοξενία.

Β2Β συναντήσεις σε συνεργασία με τον Προϊστάμενο του Ε.Ο.Τ. Ρουμανίας κ. Γιώργο Σταφυλάκη

Καθοριστική ήταν η συμβολή του Προϊσταμένου της Υπηρεσίας Εξωτερικού Ε.Ο.Τ. Ρουμανίας κ. Γιώργου Σταφυλάκη, ο οποίος ενημέρωσε τους επιχειρηματίες για το τουριστικό προφίλ των Ρουμάνων  και εξασφάλισε Β2Β συναντήσεις και σημαντικές επαφές μεταξύ τουριστικών επιχειρήσεων Πιερίας και Ρουμανίας σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Τουριστικών Πρακτόρων Ρουμανίας (ΑΝΑΤ).

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου κατά τη διάρκεια της έκθεσης τίμησε τον κ. Γιώργο Σταφυλάκη για τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην προβολή του τουρισμού της Πιερίας. Κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ημερών της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού στο Βουκουρέστι, το περίπτερο του Επιμελητηρίου Πιερίας επισκέφθηκαν δημοσιογράφοι και τοπικοί τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου έδωσε συνεντεύξεις προβάλλοντας το τουριστικό προφίλ της Πιερίας αλλά και τη δυναμική των τοπικών επιχειρήσεων.

Προηγούμενο Διεθνής Έκθεση BURSA TEXTILE SHOW-BURTEX 2023, 28 Φεβρουάριου-2 Μαρτίου 2023 , Προύσα-Τουρκία

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας