Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Η πολυκλαδική έκθεση LAMIA EXPO CENTRAL GREECE TRADE EVENT ‘23, 14-18 Ιουνίου 2023, Λαμία-Ελλάδα

Η πολυκλαδική έκθεση LAMIA EXPO CENTRAL GREECE TRADE EVENT ‘23, ανοίγει τις πύλες τις από τις 14 έως 18 Ιουνίου 2023, στις ανανεωμένες εγκαταστάσεις της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.

Ο ΦΟΡΕΑΣ ΠΕΛ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. Ο.Τ.Α για πρώτη φορά αναλαμβάνει την διοργάνωση του μεγαλύτερου εμπορικού γεγονότος στην Στερεά Ελλάδα  (με την αγαστή συνεργασία του Δήμου Λαμιέων, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας) και με την ενεργό στήριξη της ΔΕΘ – HELEXPO.

Κοινός στόχος, είναι η καθιέρωση της νέας έκθεσης, LAMIA EXPO CENTRAL GREECE TRADE EVENT ‘23 και η συνεισφορά αυτής στην περιφερειακή ανάπτυξη.

Η Λαμία, ένας τόπος με πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα, βρίσκεται στην «καρδιά» της Ελλάδας και διαθέτει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις, ώστε να μπει ξανά στον εκθεσιακό χάρτη με κινήσεις εξωστρέφειας και με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και με απώτερο σκοπό να αποτελέσει σύντομα το σταυροδρόμι του εμπορίου και της παραγωγής καινοτομίας στην Ελλάδα.

H 1η LAMIA EXPO CENTRAL GREECE TRADE EVENT στοχεύει στην προβολή της ευρύτερης περιοχής και των επιχειρήσεών της με έμφαση στους κλάδους της γεωργίας, των εξοπλισμών, της βιομηχανίας, τα αγροτικά προϊόντα, τρόφιμα – ποτά, ενέργεια – τεχνολογία, περιβάλλον, έπιπλα – δόμηση, αυτοκίνητο – μοτοσικλέτα – ποδήλατο, βιοτεχνικά προϊόντα – μεταποίηση, εμπόριο, τουρισμός, θρησκευτικός τουρισμός, εναλλακτικός τουρισμός, τέχνη, πληροφορική – νέες τεχνολογίες, υπηρεσίες, εκπαίδευση, χαρτοποιία, συσκευασία, οικιακός κι επαγγελματικός εξοπλισμός – διακόσμηση, ομορφιά, διαφήμιση, φορείς.

Η έκθεση θα συνοδεύεται από μια σειρά παράλληλων εκδηλώσεων (ημερίδες – ψυχαγωγία).

Εσείς θα λείπετε;

Κλείστε τώρα το χώρο σας για να γίνετε μέρος στο άκρως ανερχόμενο κι ανανεωμένο εκθεσιακό γεγονός.

Δηλώστε συμμετοχή κάνοντας ηλεκτρονική υποβολή εδώ

Προηγούμενο Διεθνής Έκθεση για Ιδέες, Εφευρέσεις και Νέα Προϊόντα, 28-30 Οκτωβρίου 2023, Νυρεμβέργη- Γερμανία

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας