Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Ιστορική Συμφωνία για τα δικαιώματα της μουσικής μεταξύ του GEA και της ΚΕΕΕ

Ενημερώνουμε ότι στις 09/06/2022, υπεγράφη η ιστορική συμφωνία για τα δικαιώματα της μουσικής μεταξύ του GEA και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, η οποία εξασφαλίζει την εδραίωση μακρόπνοων σχέσεων σεβασμού κι εμπιστοσύνης μεταξύ των Μουσικών – Τραγουδιστών – Παραγωγών και των επιχειρήσεων των κλάδων της καφέ- εστίασης και της διασκέδασης.

Η υπογραφή της συμφωνίας, έγινε σε ειδική εκδήλωση στα γραφεία της ΚΕΕΕ, στην οποία παρευρέθηκαν και υπέγραψαν ο Πρόεδρος αυτής, κ. Γιάννης Μασούτης, ο Συντονιστής της Θεματικής Επιτροπής Συγγενικών Δικαιωμάτων ΚΕΕ κ. Στέλιος Μωραΐτης, ο Πρόεδρος GEA κ. Μανώλης Φάμελλος και η Αντιπρόεδρος GEA κα Μαργαρίτα Μάτσα.

Ο Οργανισμός GEAGRAMMOERATOAPOLLON είναι ο μοναδικός Αστικός μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης και Είσπραξης των Συγγενικών Δικαιωμάτων στην Ελλάδα, ο οποίος εκπροσωπεί εδώ και 10 χρόνια, όλους τους Μουσικούς, Τραγουδιστές και Παραγωγούς, Έλληνες και Ξένους.

«Στόχος είναι, οι καλλιτέχνες να εισπράττουν αυτά που πρέπει να εισπράττουν και οι επιχειρηματίες να πληρώνουν αυτά που πρέπει να πληρώνουν και να έχουν τις υπηρεσίες για να κάνουν τη δουλειά τους», είπε, μεταξύ άλλων ο Υπουργός Ανάπτυξης κι Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος παρέστη στην υπογραφή αυτής της ιστορικής συμφωνίας.

Ο GEA προσκαλεί όλες τις επιχειρήσεις από τον κλάδο της καφέ-εστίασης και της νυχτερινής διασκέδασης, που δεν έχουν ακόμα ρυθμίσει τις παρελθούσες χρήσεις μουσικής μέχρι το έτος 2021, στα πλαίσια αυτής της μοναδικής συμφωνίας με ισχύ έως 15/8 κι εφόσον έχουν παραλάβει το πιστοποιητικό ανταποδοτικής υπηρεσίας από το Επιμελητήριο που υπάγονται (ταμειακώς ενήμερα Μέλη), να ρυθμίσουν σε μια άκρως προνομιακή τιμή, όλες τις εκκρεμότητες των αναδρομικών ετών χρήσης μουσικής, από την έναρξή τους έως και σήμερα.

Aκολουθήστε το link  https://www.geamusic.gr/kampania-olikis-epanaforas/ 

Προηγούμενο Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας – Αξιοποίηση Υλικών των ΕΔ

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας