Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το σεμινάριο τεχνικών ηλεκτροκίνησης με θέμα: «Ηλεκτροκίνηση στην Πράξη» στη Σχολή του Επιμελητηρίου Πιερίας

Ολοκληρώθηκε με πλήρη επιτυχία το εκπαιδευτικό σεμινάριο τεχνικών ηλεκτροκίνησης με θέμα: «Ηλεκτροκίνηση στην Πράξη», διάρκειας 60 ωρών, με τη συμμετοχή πολλών επισκευαστών οχημάτων του Νομού μας, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρόσκληση, ώστε να ενημερωθούν για όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την ηλεκτροκίνηση.

Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν διεξοδικά σε ότι αφορά την ηλεκτροκίνηση τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο. Στόχος του σεμιναρίου ήταν η τεχνική αναβάθμιση και η απόκτηση δεξιοτήτων των επισκευαστών οχημάτων στα ηλεκτρικά οχήματα, έναν ραγδαία εξελισσόμενο κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου, η οποία είναι απαραίτητη για την απόκτηση της λήψης άδειας εξασκήσεως επαγγέλματος τεχνίτη οχημάτων υψηλής τάσης.

Στη λήξη του σεμιναρίου, ο πρόεδρος Θόδωρος Τζικακόλιας και το Δ. Σ. του Συλλόγου Πτυχιούχων Επισκευαστών Οχημάτων Ν. Πιερίας, ευχαρίστησε τον πρόεδρο Ηλία Χατζηχριστοδούλου και το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Πιερίας  για την οικονομική προσφορά και την παραχώρηση της αίθουσας, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και τους εξαιρετικούς εκπαιδευτές του σεμιναρίου Στημονιάρη Δημήτρη, Θεοχάρη Ξενιτόπουλο και Γεώργιο Τσιρανίδη, τον πρόεδρο της ΟΒΑΕΜΜΕ Χατζηφωτίου Αθανάσιο για την παρουσία του, τους συμμετέχοντες επισκευαστές οχημάτων καθώς και όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή του σεμιναρίου.

Το σεμινάριο διοργανώθηκε από το Επιμελητήριο Πιερίας σε συνεργασία με το Σύλλογο Πτυχιούχων Επισκευαστών Οχημάτων Ν. Πιερίας (ΣΠΕΟΠ) μέλος της Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Επισκευαστών Αυτοκινήτων & Μοτοποδηλάτων Ελλάδος (ΟΒΑΕΜΜΕ), το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίαςκαι υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών, στο κτήριο της Σχολής του Επιμελητηρίου Πιερίας.

Προηγούμενο 4η ΥΠΕ: Προμήθεια Γάζας και Επιδεσμικού υλικού

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας