Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση: «Μετάβαση στην καινοτομική, εξωστρεφή και έξυπνη εξειδίκευση» στο Επιμελητήριο Πιερίας

Η. Χατζηχριστοδούλου: «Στόχος του Επιμελητηρίου Πιερίας είναι να συνεχισθεί και να αξιοποιηθεί στο έπακρο η χρηματοδότηση αναπτυξιακών επενδύσεων που τόσο ανάγκη έχει η τοπική, αλλά και η εθνική μας οικονομία»

Το απόγευμα της Δευτέρας 5 Φεβρουαρίου στην κατάμεστη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Πιερίας παρουσία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολου Τζιτζικώστα, πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική ημερίδα για τη Δράση Ενίσχυσης Υφιστάμενων Επιχειρήσεων στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: «Μετάβαση στην καινοτομική, εξωστρεφή και έξυπνη εξειδίκευση» του Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία» /ΕΣΠΑ 2021-2027.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου αφού καλωσόρισε τον Περιφερειάρχη κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, ευχαρίστησε όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και αναφέρθηκε στους τομείς που δύναται να ενισχυθούν από τη Δράση και στα οφέλη που προκύπτουν από αυτήν και κατέληξε αναφέροντας τα έργα που υλοποιήθηκαν και υλοποιούνται από την Περιφέρεια στην Πιερία.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος αναφέρθηκε στην πολύ καλή συνεργασία των φορέων της Περιφέρειας καθώς και στη μεγάλη απορρόφηση των προγραμμάτων ΕΣΠΑ, προς όφελος των επιχειρηματιών και της κοινωνίας. Στο ίδιο πνεύμα ήταν και ο χαιρετισμός της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κα Σοφίας Μαυρίδου.

Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο Ιωάννης Κουφίδης, πρόεδρος Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, Αντιπρόεδρος ΚΕΠΑ- ΑΝΕΜ και Περιφερειακός Σύμβουλος – Τομεάρχης Επαγγελματικών Φορέων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Εισηγητές της εκδήλωσης ήταν ο κ. Θωμάς Αλγιανάκογλου Πρόεδρος του ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, ο κ. Σπύρος Σκοτίδας Γενικός Διευθυντής ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, ο κ. Αθανάσιος Κακούδης, Διευθυντής Προγραμμάτων ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, η κα Στέλλα Αικατερινιάδου, Στέλεχος ΕΥΔ Προγράμματος  «Κεντρική Μακεδονία» 2021-2027, ΕΣΠΑ και ο κ. Χρήστος Σαρίκενας, Υπεύθυνος Δράσης ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ/ΕΦΕΠΑΕ, οι οποίοι παρουσίασαν αναλυτικά τις επιλέξιμες επιχειρήσεις και δαπάνες, τις προϋποθέσεις που απαιτούνται και τη διαδικασία υποβολής των αιτήσεων.

Μετά το τέλος της παρουσίασης ακολούθησε συζήτηση και πλήθος ερωτήσεων  και δόθηκαν διευκρινίσεις σε ερωτήματα και απορίες των παρευρισκομένων.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν τοπικές αρχές, εκπρόσωποι Ομοσπονδιών, Σωματείων και Συλλόγων και πλήθος επιχειρηματιών της Πιερίας.

Προηγούμενο Κοπή βασιλόπιτας Επιμελητηρίου Πιερίας

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας