Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Στελέχη Διπλωματικών Αποστολών και επιχειρηματίες, οι εισηγητές της ενημερωτικής εσπερίδας του Επιμελητηρίου Πιερίας και του Ελληνο-Αφρικανικού Επιμελητηρίου με θέμα:

“Επενδυτικές Ευκαιρίες στην Υποσαχάρια Αφρική”

Την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου και ώρα 18:30, το Επιμελητήριο Πιερίας σε συνεργασία με το Ελληνο-Αφρικανικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Ανάπτυξης, διοργανώνει ενημερωτική εσπερίδα με θέμα: “Επενδυτικές Ευκαιρίες στην Υποσαχάρια Αφρική“, στη Συνεδριακή Αίθουσα, με εισηγητές Στελέχη Διπλωματικών Αποστολών και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην Υποσαχάρια Αφρική.

Μετά τους χαιρετισμούς του κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου, προέδρου του Επιμελητηρίου Πιερίας και του κ. Βασίλη Τακά, Αντιπροέδρου του Ελληνο-Αφρικανικού Επιμελητηρίου και Επίτιμου Προξένου Ν. Αφρικής στη Θεσσαλονίκη, θα ακολουθήσει παρουσίαση των επιχειρηματικών ευκαιριών που προσφέρονται σε τομείς όπως οι κατασκευές, ο εκσυγχρονισμός των υποδομών, η τεχνολογική αναβάθμιση, η αγροδιατροφή, ο τουρισμός, οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, οι μεταφορές και τα Logistics, η υγεία, οι τηλεπικοινωνίες κ.α. στα Αφρικανικά κράτη, όπως της Νοτίου Αφρικής, της Νιγηρίας, της Αιθιοπίας, της Ζάμπια και της Κένυας.

Οι ομιλητές της εσπερίδας είναι οι κύριοι Βασίλης Τακάς, Felix Logo, Γενικός Πρόξενος της Πρεσβείας την Νιγηρίας στην Ελλάδα, Assefa Abiyu Shirango, Αν. Επικεφαλής της Πρεσβείας της Αιθιοπίας στη Ρώμη, Δημήτρης Λουκάς, Πρόεδρος Ελληνο-Ζαμπιανού Επιμελητηρίου & Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της VALUERIGHT A.E., Γιάννης Κουρκουτάς, Sub-Saharan Africa Market Expert, Dr. Ανδριανός Πρωτόγερος, Γενικός Διευθυντής της PLATO INSTITUTE και η κυρία Λυδία Μουρατίδου Senior Officer Export Credit Greece S.A.

Ο συντονισμός της εκδήλωσης θα γίνει από τον κ. Αντώνη Μαυρίδη, μέλος Δ.Σ. Ελληνο-Αφρικανικού Επιμελητηρίου.

Θα ακολουθήσουν συζήτηση και κατ’ ιδίαν επαφές με τους εισηγητές, ενώ θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση στα αγγλικά και ελληνικά.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό.

Προηγούμενο Η Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης στη Μόνιμη Μουσειακή Έκθεση Παραδοσιακών Επαγγελμάτων του Επιμελητηρίου Πιερίας

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας