Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Συνάντηση εργασίας Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα με πρόεδρο Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλία Χατζηχριστοδούλου

Απόστολος Τζιτζικώστας: «Μετατρέπουμε την Κεντρική Μακεδονία σε e-Περιφέρεια»

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου: «Το Επιμελητήριο Πιερίας αναβαθμίζεται συνεχώς αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες και ενεργοποιώντας νέες ψηφιακές υπηρεσίες».

Η επιχειρηματικότητα στην Κεντρική Μακεδονία και ειδικότερα στην Πιερία, βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης εργασίας που είχαν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλία Χατζηχριστοδούλου, ο οποίος τον επισκέφθηκε στο γραφείο του στη Θεσσαλονίκη, το μεσημέρι της Τρίτης 15 Φεβρουαρίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο επιχειρηματικός κόσμος της Πιερίας και κυρίως οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, εξαιτίας της πανδημίας και της ενεργειακής ακρίβειας, καθώς και οι πρωτοβουλίες που θα πρέπει να ληφθούν άμεσα, για την αντιμετώπιση των ανωτέρω προβλημάτων.

Ο κ. Χατζηχριστοδούλου ευχαρίστησε θερμά τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα, για την ουσιαστική συμβολή του για την εξασφάλιση του προγράμματος με τίτλο: «Ανάπτυξη και Αναβάθμιση Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακών Υπηρεσιών του Επιμελητηρίου Πιερίας». Τόνισε δε ότι: «το Επιμελητήριο Πιερίας αναβαθμίζεται συνεχώς και είναι απόλυτα εναρμονισμένο με τις σύγχρονες ανάγκες των επιχειρήσεων και χάρη στην ουσιαστική παρέμβαση και πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη δίνεται η δυνατότητα για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων». 

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας δεσμεύτηκε για τη συνεχή στήριξη των επιχειρήσεων, εκφράζοντας την πεποίθηση για την ουσιαστική συμβολή των νέων τεχνολογιών στην αύξηση της παραγωγικότητας και της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών επιχειρήσεων. Υπογράμμισε δε ότι: «στόχος μας είναι να μετατρέψουμε την Κεντρική Μακεδονία σε e-Περιφέρεια».

Για τον σκοπό αυτό αποφασίστηκε από κοινού η συνδιοργάνωση ημερίδας με αντικείμενο την ψηφιοποίηση των λειτουργιών του Επιμελητηρίου Πιερίας (e-Επιμελητήριο) με την προσδοκία ότι η εκδήλωση θα αποτελέσει το έναυσμα για τον πλήρη ψηφιακό μετασχηματισμό της Πιερικής επιχειρηματικής κοινότητας.

Προηγούμενο Musikmesse 29.04-01.05.2022, Φρανκφούρτη – Γερμανία

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας