Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Συνάντηση του προέδρου του Επιμελητηρίου Ηλία Χατζηχριστοδούλου με τη διοίκηση του ΟΡ.ΦΕ.Ο

Το Επιμελητήριο Πιερίας συνδιοργανωτής του 53ου Φεστιβάλ Ολύμπου

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου: «Για ακόμη μια χρονιά είμαστε αρωγοί στην προσπάθεια που κάνει ο κορυφαίος πολιτιστικός θεσμός του νομού μας»

Συνδιοργανωτής στο 53ο  Φεστιβάλ Ολύμπου θα είναι φέτος το Επιμελητήριο Πιερίας, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια χρονιά τη διαχρονική στήριξη του επιχειρηματικού κόσμου και της επιμελητηριακής κοινότητας στο κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός του νομού.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου (ΟΡ.ΦΕ.Ο) κ. Γρηγόρη Παπαχρήστου, το πρωί της Δευτέρας 19 Φεβρουαρίου, στο γραφείο του, ενημερώθηκε για το πρόγραμμα και τις εκδηλώσεις του φετινού Φεστιβάλ Ολύμπου και στη συνέχεια συζήτησαν τους τρόπους και τις δυνατότητες υποστήριξής του, από πλευράς Επιμελητηρίου.

Ο πρόεδρος Ηλίας Χατζηχριστοδούλου διαβεβαίωσε τον Γρηγόρη Παπαχρήστο ότι το Επιμελητήριο θα είναι βασικός συνδιοργανωτής και θα παρέχει την αναγκαία συνδρομή για την επιτυχή υλοποίηση του Φεστιβάλ, αναγνωρίζοντας το έργο της διοίκησής του.

Στην συνάντηση ήταν επίσης παρόντες από πλευράς Επιμελητηρίου, η Οικονομική Επόπτης κα Χάιδω Παπαχατζή – Μακρίδη και από πλευράς ΟΡ.ΦΕ.Ο ο Αντιπρόεδρος κ. Μανωλόπουλος Οδυσσέας, ο Γενικός Γραμματέας κ. Σαμαλής Γιώργος, ο Ταμίας κ. Τασχουνίδης Πλάτων και τα Μέλη κα Γεωργούλη Λένα, κ. Μετενίδης Ραφαήλ και κ. Χατζηγιάννης Περικλής.

Προηγούμενο 98 ΑΔΤΕ «ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ»: Προμήθεια Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιόλαδου

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας