Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Συνεδρίαση Θεματικής για το Παρεμπόριο στην Καρδίτσα υπό Την Προεδρία του Η. Χατζηχριστοδούλου

Στην Καρδίτσα συνεδρίασε η Θεματική Επιτροπή Παραοικονομίας και Παρεμπορίου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος υπό την προεδρία του Ηλία Χατζηχριστοδούλου

Η. Χατζηχριστοδούλου: «Κοινός μας στόχος η προστασία και η ασφάλεια των καταναλωτών, των νόμιμων και νομοταγών επιχειρήσεων καθώς και της Εθνικής μας Οικονομίας»

Μετά από αίτημα του Επιμελητηρίου Καρδίτσας προς τον πρόεδρο της Θεματικής Επιτροπής Παρεμπορίου και Παραοικονομίας της Κ.Ε.Ε.Ε., κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου, πραγματοποιήθηκε ειδική εκδήλωση στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Καρδίτσας με τη συμμετοχή της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς και με θέμα: «Ανάδειξη της τεράστιας μάστιγας του Παρεμπορίου και της Παραοικονομίας», η οποία πλήττει την Ελληνική Οικονομία, το νόμιμο εμπόριο και τον υγιή ανταγωνισμό, παρουσία του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Κώστα Τσιάρα.

Στην εκδήλωση επίσης συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, κ. Ιωάννης Μασούτης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καρδίτσας, κ. Κωνσταντίνος Ζυγογιάννης, ο Διοικητής της ΔΙΜΕΑ κ. Χαράλαμπος Μελισσινός, οι τοπικές αρχές, εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων που μετέχουν στη Θεματική Επιτροπή της Κ.Ε.Ε.Ε. για την Παραοικονομία & το Παρεμπόριο, εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος και των Τελωνειακών αρχών.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ακούστηκαν όλες οι απόψεις και οι προβληματισμοί των εκπροσώπων των φορέων σχετικά με τα φαινόμενα παραοικονομίας που πλήττουν το στεγασμένο εμπόριο και τους νόμιμους επαγγελματίες.

Στην τοποθέτησή του ο Ηλίας Χατζηχριστοδούλου αναφέρθηκε στη διαχρονική συνεργασία της Κ.Ε.Ε.Ε. με τις κρατικές αρχές για την πάταξη της παραοικονομίας που είχε ως αποτέλεσμα της δημιουργία της ΔΙΜΕΑ και το αποτελεσματικό της έργο. Δεδομένου όμως ότι το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει, η λύση του απαιτεί διαρκή επαγρύπνηση και συντονισμένη δράση όλων των εμπλεκομένων φορέων για την επίτευξη του κοινού μας στόχου.

Προηγούμενο ΑΣΔΥΣ «Θησέας»: Προμήθεια εξοπλισμού (μηχανήματα Μηχανικού) για την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας