Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Συνεχίστηκαν δυναμικά και το μήνα Φεβρουάριο οι επισκέψεις Σχολείων στη Μόνιμη Μουσειακή Έκθεση Παραδοσιακών Επαγγελμάτων  του Επιμελητηρίου Πιερίας

Ευχαριστούμε που μας επισκεφθήκατε

340 μαθητές σχολείων, επισκέφθηκαν τη Μόνιμη Μουσειακή Έκθεση Παραδοσιακών Επαγγελμάτων του Επιμελητηρίου Πιερίας, μέσα στο Φεβρουάριο, με τη συνοδεία των εκπαιδευτικών τους.

Οι νεαροί επισκέπτες και οι συνοδοί τους, ξεναγήθηκαν στο χώρο και είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την εξέλιξη των επαγγελμάτων, πολλά από τα οποία δεν ασκούνται πλέον, να γνωρίσουν αυθεντικά αντικείμενα και εργαλεία που χρησιμοποιούνταν κατά την παραγωγική διαδικασία και την παροχή υπηρεσιών και να διαπιστώσουν τα διαφορετικά κοινωνικοοικονομικά δεδομένα περασμένων εποχών, που έχουν πια εκλείψει.

Μέσα από τα εκθέματα, το φωτογραφικό υλικό της Έκθεσης και την ταινία μικρού μήκους που προβάλλεται στο χώρο, τους δόθηκε η δυνατότητα, να μάθουνε για την πλούσια επιχειρηματική παράδοση του τόπου μας.

Ευχαριστούμε όλους τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές των παρακάτω σχολείων:

8ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης, Δημοτικό Σχολείο Σβορώνου, Νηπιαγωγείο Άνω Αγίου Ιωάννη, 5ο Γυμνάσιο Κατερίνης, 2ο Γυμνάσιο Κατερίνης, 16ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης, 7ο Γυμνάσιο Κατερίνης, 19ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης.

Οι εκπαιδευτικές επισκέψεις συνεχίζονται δυναμικά, σε καθημερινή βάση, από Δευτέρα έως Παρασκευή και από ώρα 09:00 έως 13:00, στο χώρο του Επιμελητηρίου Πιερίας και κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Προηγούμενο 424 ΓΝΣΕ: Προμήθεια: 1. Λοιπών Υγειονομικών Αναλωσίμων (Οφθαλμολογικός Εξοπλισμός-Ενδοφθάλμιοι Φακοί) & 2. Υγειονομικού Υλικού (Εγχειρητική Τεχνική)

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας