Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

1ο Piraeus Sea Festival

Το πρώτο “Piraeus Festival” είναι γεγονός!
 Από 09 Σεπτεμβρίου μέχρι 16 Οκτωβρίου στο χώρο έναντι του Σταδίου «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους: Circus show, Stand Up Comedy, συναυλίες, εκθέσεις, γεύσεις (street food και όχι μόνο), LUNA PARK, διαγωνισμοί γεύσεων και φεστιβάλ μπύρας και κρασιού σε μια μεγάλη γιορτή.
Πρώτο “Piraeus Festival” από 09 Σεπτεμβρίου μέχρι 16 Οκτωβρίου στο χώρο έναντι του Σταδίου «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Στον εξωτερικό χώρο, οι εκθέτες μπορούν έναντι του ποσού των 1.000 € να προχωρήσουν στην ενοικίαση περιπτέρου για 2 Σαββατοκυριακα – stand στο οποίο θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν στο ευρύ κοινό τα προϊόντα – εργασίες – αντικείμενο της εταιρίας τους. Τα περίπτερα είναι διαστάσεων 12 τ.μ., και διατίθεται παροχή ρεύματος καθώς και 24ωρη φύλαξη.
Απαγορεύεται η επινοικίαση των περιπτέρων και η προώθηση μέσω αυτών υλικού που προσβάλλει με όποιον τρόπο την δημόσια αιδώ. Οι εκθέτες υποχρεούνται στην καταβολή του 50% του ενοικίου με την υπογραφή του συμβολαίου και το υπόλοιπο 50% με το στήσιμο του περιπτέρου στο χώρο. Σε περίπτωση ακύρωσης από την πλευρά του εκθέτη, η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.
Άμα τη χρήση του περιπτέρου, αυτό παραδίδεται στην αρχική του μορφή και κάθε ζημία επιβαρύνει τον εκθέτη.
Διατίθεται χώρος πάρκινγκ για τους επισκέπτες.
Σε περίπτωση που ο εκθέτης επιθυμεί να μισθώσει το περίπτερο πλέον της αρχικά προβλεπόμενης διάρκειας (2 εβδομάδες), όπως αιτηθεί άμεσα ώστε να υπολογισθεί η προβλεπόμενη επιπλέον δαπάνη. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ
Σύμφωνα με τη θέση διοργάνωσης του Φεστιβάλ, τις δυνατότητες που θα προσφέρει και τον χρόνο διεξαγωγής, ο εκτιμώμενος συνολικός αριθμός επισκεπτών κυμαίνεται μεταξύ 85 και 120 χιλιάδες.
Το πρώτο Piraeus Festival θα προβληθεί με δελτία τύπου, αφίσες και flyers αλλά και με ραδιοφωνικά σποτ και τηλεοπτικές συνεντεύξεις των καλεσμένων καλλιτεχνών στα ΜΜΕ.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6944991212
Διοργάνωση: ΑΥΛΑΙΑ ΜΚΟ

Προηγούμενο Διεθνής εκθέσεις VIVANESS into natural beauty (φυσικά καλλυντικά) και η BIOFACH into organic (βιολογικά τρόφιμα), 14 – 17 Φεβρουαρίου 2023, Νυρεμβέργη

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας