Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

11η ΕΒΕΠ-Κ. Μακεδονίας: Σε στεγασμένο χώρο που θα ξεπερνά τα 4.000 τμ., αναβαθμισμένη και εμπλουτισμένη με παράλληλες εκδηλώσεις

Χατζηχριστοδούλου: Η φετινή έκθεση παρακαταθήκη και «πιλότος» για τα επόμενα χρόνια

Ξεπερνά κάθε προσδοκία η συμμετοχή των επιχειρήσεων στην 11η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας-Κ. Μακεδονίας καθώς ήδη οι εκθέτες έχουν ξεπεράσει τους 110 και το ενδιαφέρον από διάφορες περιοχές της Ελλάδας είναι πρωτοφανές.

Αυτό ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε από κοινού με τους συνδιοργανωτές, την αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου και το δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο. Στη συνέντευξη Τύπου συμμετείχαν επίσης τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής της Έκθεσης Ματούλα Βελώνη, Βίνα Φλογέρα και Ελένη Ηλιάδου.

Δωρεάν ενημερωτικά σεμινάρια κατά τη διάρκεια της 11ης ΕΒΕΠ

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου η φετινή ΕΒΕΠ, που επανέρχεται μετά από δύο χρόνια, λόγω των υγειονομικών συνθηκών, πρόκειται να είναι μεγαλύτερη σε στεγασμένο χώρο που θα ξεπερνά τα 4.000 τμ., αναβαθμισμένη σε όλα τα επίπεδα καθώς και εμπλουτισμένη με παράλληλες εκδηλώσεις. Όπως είπε, κατά τη διάρκεια της έκθεσης, θα πραγματοποιηθούν δωρεάν ενημερωτικά σεμινάρια, με θεματικές που αφορούν στην επιχειρηματική δραστηριότητα των μελών, δίνοντας έμφαση στο ηλεκτρονικό εμπόριο και την ασφάλεια του διαδικτύου, την κατοχύρωση των εμπορικών σημάτων κ.α

Συνάντηση εργασίας επιχειρηματιών-θεσμικών εκπροσώπων

Επιπλέον κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα λάβει χώρα, για πρώτη φορά, συνάντηση εργασίας μεταξύ εκπροσώπων της επιχειρηματικής κοινότητας και θεσμικών φορέων με επίκεντρο τα ζητήματα που απασχολούν τους επαγγελματικούς κλάδους και τις προτεινόμενες λύσεις.

Φιλοξενία διευρυμένης Δ.Ε της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας

Ο κ. Χατζηχριστοδούλου ανακοίνωσε ακόμη ότι η φετινή ΕΒΕΠ θα έχει την τιμή να φιλοξενήσει τη διευρυμένη Διοικητική Επιτροπή της ΚΕΕΕ στην οποία συμμετέχει ως αντιπρόεδρος.

«Στόχος μας είναι η φετινή Εμποροβιοτεχνική Έκθεση να αποτελέσει παρακαταθήκη και τον «πιλότο» για τα επόμενα χρόνια» υπογράμμισε ο πρόεδρος.

Μαυρίδου: «Η ΠΚΜ στηρίζει από την αρχή το θεσμό»

Σε ένα θεσμό ο οποίος έλειψε τα προηγούμενα χρόνια και τον οποίο πίστεψε από την πρώτη στιγμή η Π.Ε Πιερίας και κυρίως ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας έκανε λόγο η Σοφία Μαυρίδου. «Η ΕΒΕΠ έρχεται ως συνέχεια του θετικού απόηχου που άφησαν τα Επιχειρηματικά Βραβεία και αποτελεί ένα σημαντικό γεγονός που αναδεικνύει την περιοχή μας» ανέφερε συγκεκριμένα η αντιπεριφερειάρχης.

Κουκοδήμος: «Εργαζόμαστε για τη δημιουργία μόνιμου στεγάστρου, μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης»

Ο δήμαρχος Κατερίνης από την πλευρά του εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη μεγάλη ανταπόκριση που απολαμβάνει η έκθεση από την επιχειρηματική κοινότητα και επανέλαβε ότι η διοίκηση του δήμου Κατερίνης εργάζεται για την εξασφάλιση κονδυλίου από το Ταμείο Ανάκαμψης για τη δημιουργία μόνιμου στεγάστρου.  

Να σημειωθεί ότι η 11η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 23-28 Σεπτεμβρίου 2022 στον εκθεσιακό χώρο του δήμου Κατερίνης στην Ανδρομάχη.

Για πληροφορίες – δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να καλείτε στο Επιμελητήριο Πιερίας: 2351023211 (8:00-15:00)

Προηγούμενο Επιχορήγηση υφιστάμενων επιχειρήσεων που έχουν πληγεί από την πανδημία, σε περιοχές που υπέστησαν μεγάλες φυσικές καταστροφές

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας